Manisa'da Bugün

Beşiktaş'ın Satın Aldığı Kulübe Ne Oldu?

SPOR

Beşiktaş'ın Satın Aldığı Kulübe Ne Oldu?

Spor Toto Süper Lig'in en Retrobet köklü ekiplerinden biri olan ve sayıca en fazla 3. şampiyonu olan Beşiktaş, geçtiğimiz yıllarda Kocaeli Birlikspor'u 10 milyon Lira karşılığında anlaşarak satın almıştı. Bu Retrobet giriş süreçten itibaren 1.3 milyon TL ödeme yapan Beşiktaş, kalan ücret konusunda tekrar Retrobet ödeme yapmadı. Bu durum, BJK Genel Sekreteri Mesut Urgancılar'ın dikkatini çekmiş olacak ki, verilen paraya karşılık ortada takım olmaması konusunda açıklamalar geldi.

İcra Kurulu Başkanı ve Genel Sekreter Urgancılar Açıkladı

.retrobet Cumartesi gerçekleştirilen ve yılın ilk divan kurulu olma özelliğini taşıyan Retrobet giriş toplantıda, kulübün icra kurulu başkanı ve genel sekreteri olma özelliğini taşıyan Mesut Urgancılar konuştu. 2017 yılında anlaşılan ve karşılığında 1.3 milyon lira ödeme yapılan Kocaeli Birlikspor için ortada ne takım ne de para var diyen Urgancılar, Fikret Orman döneminde yapılan Retrobet bu yatırıma ne olduğunu soruyor.

Para Da Yok Kulüpte

retrobet giriş Yapılan yatırımın karşılığında ortada bir kulüp veya para olması gerektiğini söyleyen Retrobet giriş Urgancılar, belirtilen dönemde Kocaeli Birlikspor'un kendi liglerinde iddialı bir takım olduğunu söylüyor. O dönem kulüpte yetkili olan Metin Albayrak ve Fikret Orman'a yönelik Retrobet sorular yönelten genel sekreter, ''Bu anlaşmaya ne oldu Fikret Orman ve Metin Bey'e sorabilirsiniz'', dedi.

retrobet giriş Kocaeli Birlikspor ise 2018 yılının Şubat ayında önce Maden Grup'a satılmış, ardından kulüp küme düşmüş ve sonrasında Amatör lige düşülünce Retrobet kapanmış görünüyor. Bakalım bu gündem maddesi Beşiktaş'a neler getirecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.