Manisa'da Bugün

BİR VUCİCEVİC EKSİKTİ

SPOR

Manisaspor’da geçmiş yönetimin enkazı sürüyor. Taraftarlar transfer beklerken, Vucicevic’in alacağı ile şoka girdi.

Tarihinin en büyük borç batağına düşen Manisaspor’da geçmiş dönemde forma giymiş futbolcuların alacakları birer birer yeni yönetimin kapısına dayanıyor. Makukula’ya 1.7 Milyon Euro borcu bulunan Siyah-Beyazlılar, bu yetmezmiş gibi Sırp oyuncu Nemanja Vucicevic’e de para ödemek zorunda kaldı.

MAALESEF 100 BİN EURO’YU SÖKÜLDÜK

Mali nedenler nedeniyle transfer yapmama kararı alan Manisaspor, geçtiğimiz sezon yarım sezon top koşturan Vucicevic’in parasını ne yazık ki şimdi ödeyebildi. Yeni yönetim, istemeyerek de olsa 100 bin Euro’yu oyuncunun hesabına yatırdı. Siyah-Beyazlılar, bu parayı ödemeseydi FİFA’lık olacaktı ve ağır cezaya çarptırılacaktı.

ERGİNER İSYAN ETMİŞTİ

Teknik Patron Reha Erginer geçtiğimiz gün düzenlenen basın toplantısında transferlerle ilgili yöneltilen soruya farklı bir açıdan bakarak, “Bizim sportif başarımızın yanında mali disiplinimiz var. Buna uymak zorundayız. Örnek olarak veriyorum; geçen sezon kadromuzda olan Vucicevic’in kesinleşmiş alacağı geldi. Yapabileceğimiz bir transferden fazla parayı oraya vermek zorundayız. Geçen sene ödenmeyen para yedi ay sonra karşınıza çıkıyor. Bu sizin yapacağınız transferi engeller. Biz transfer yapmayacağız derken bir sürü sebeplerden dolayı yapmayacağımızı söylüyoruz” demişti. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Manisaspor’a gelen Nemanja Vucicevic, 9 lig maçında 2 kez ağları havalandırmıştı.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.