Manisa'da Bugün

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'den Açıklama

SPOR

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er'den Açıklama

Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, transfer ile ilgili açıklamada, "Tahta açılır açılmaz bilemiyorum. Yönetim bunla uğraşıyor. Açılsa da açılmasa da biz elimizden geleni yapacağız. Genç ve tecrübelilerle yolumuza devam edeceğiz. Açılmasa dahi mevcut kadro. ile bu hedefe koşmak ve tutunmak istiyoruz "dedi.

Anadolu Casino  Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Özlüce Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Genç teknik adam yaptığı açıklamada, umut dolu ifadeler ifadeleri kullanıldı.

Rivalo Adana Demirspor ile karşılaşmasıyla ilgili konuşan Ere, "Galibiyet almak istiyorduk.Oyuna iyi başladık.Taktik anlamında da iyi işler yaptık.Oyuna yön verdik.Skor avantajını inceleyerek çekebilirdik 2-3 yapabilirdik.İkinci yarıya gelince, ilk 15 dakika çok önemliydi. Ama bireysel hata ile gol yedik Sonra 3'üncü golü kalemizde gördük Bunları çalışacağız. Neleri daha iyi yaptık neleri yapmadık Futbolcularımızla bunu konuştum. heps eğine eğileceğiz. Bu sevide verilmesi gereken hatalardı.

Dinamobet Mustafa Er, "Tahta açılır açılmaz bilemiyorum. Yönetim bunla uğraşıyor.Genç ve tecrübelilerle yolumuza devam edeceğiz. Vitrine genç oyuncu çıkarmamız da lazım Ali Akman gibi ... Çünkü kulübün mali tablosu ... Kulübün de maddi kaynak elde edilmesi gerekiyor çünkü bu tip çok oyuncu var Onun için bu türlera o başları oluşturmak gerekiyor "şeklinde konuştu.

Son olarak Altınordu maçıyla ilgili konuşan Er, "Kazanmaya gideceğiz. Dirençlerine karşılık vermemiz lazım. Bizim için son derece önemli maç. Milli maç arasına kadar kazanabildiniz kadar puan kazanmamız lazım. Ondan sonra bahanemiz kalmayacak" ifadelerini kullanma.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.