Manisa'da Bugün

Büyükşehir Belediyespor'un kalecisi Yusuf ligin en az gol yiyen kalecisi oldu

SPOR

Geçtiğimiz sezon İstanbulspor’da şampiyonluk yaşayan kaleci Ersel’den formayı kapan genç eldiven 2 hafta aradan sonra kalesini yine gole kapadı.

Lig de 6 hafta kalesinde gol görmedikten sonra 10. hafta da oynanan Halide Edip Adıvar maçında kalesinde 2 gol gören kaleci Yusuf dün oynanan Bergama Belediyespor maçında rakip forvete geçit vermedi. Yusuf şu anda Spor Toto 3. lig de 1. 2. ve 3. grupta en gol yiyen kaleci durumunda. 

Dün Mümin Özkasap Spor Tesislerinde konuk ettiği Bergama Belediyespor’u 3-0 mağlup ederek şampiyonluk yarışında bir engeli daha aşan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yüzler gülüyor. Yeşil Beyazlı ekipte sezon başında kaleyi geçtiğimiz sezon İstanbulspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan kaleci Ersel’den kapan genç eldiven Yusuf 2 hafta aradan sonra kalesini yine gole kapadı. 

6 HAFTA GOL YEMEMİŞTİ

Manisa Büyükşehir kalesine adeta duvar ören kaleci Yusuf ligin 3. haftasında deplasman da oynanan ve 1-0 kaybedilen Orhangazi Belediyespor maçında ilk ke lig maçında kaleyi korumuştu. Bu maçta kalesinde 1 gol gören kaleci Yusuf daha sonra oynanan Erzin Belediyespor, Düzcespor, Çanakkale Dardanelspor, Yeni Altındağ Belediyespor, Ofspor ve Erbaaspor maçlarında kalesini gol kapatmış ve müthiş bir seri yakalamıştı. Genç eldiven 6 hafta aradan sonra ligin 10. ve 11. haftasında oynanan Halide Edip Adıvar ve Bayburt maçlarında kalesinde toplam 3 gol görmüştü. İki hafta aradan sonra dün yeniden kalesini gole kapatan genç file bekçisi takımın şu ana kadar aldığı başarılı sonuçlarda büyük rol oynadı. –Şenol ÖZEKER- 

KALECİ YUSUF’UN BU SEZON Kİ PERFORMANSI 

Orhangazi Belediyespor: 1 Manisa BBSK: 0 (1 GOL) 

Manisa BBSK: 2 Erzin Belediyespor: 0

Düzcespor: 0 Manisa BBSK: 4 

Manisa BBSK:1 Çanakkale Dardanelspor: 0 

Yeni Altındağ Belediyespor. 0 Manisa BBSK: 2 

Manisa BBSK: 1 Ofspor: 0 

Erbaaspor: 0 Manisa BBSK: 1

Manisa BBSK: 3 Halide Edip Adıvarspor: 2 (2 gol) 

Bayburt: 1 Manisa BBSK: 3 ( 1 gol) 

Manisa BBSK: 3 Bergama Belediyespor: 0 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.