Manisa'da Bugün

BÜYÜKŞEHİR’DE HEDEF BEŞİKTAŞ’IN REKORU 

SPOR

Spor Toto 3.lig 1. Grupta fırtına gibi esen Manisa Büyükşehir Belediyespor bundan sonra 5 maçını kazanırsa 1959-1960 sezonunu 1. Lig de şampiyon olarak tamamlayan ve o sezon 13 maçlık galibiyetler serisi yakalayan Beşiktaş’ı yakalayarak çok önemli bir başarıya imza atacak. 

ÖZEL HABER - Şenol ÖZEKER 

Ligde son 8 maçında müthiş bir galibiyetler serisi yakalayan Manisa Büyükşehir Belediyespor’u Beşiktaş’ın rekorunu kırma heyecanı sardı. Sezona ilk üç hafta da 2 beraberlik ve 1 yenilgi ile başladıktan sonra müthiş bir seri yakalayan ve son 8 maçını kazanarak şampiyonluk yarışında rakipleriyle arasında ki puan farkını açmaya başlayan Yeşil Beyazlıları ayrı bir heyecan sardı. 1. Lig de dönemin o şartlarında 13 maçlık seri galibiyetler yakalayan Beşiktaş’ın rekoru o sezondan bu yana kırılamamıştı. 

SON 8 MAÇTA HANESİNE 24 PUAN YAZDIRDI 

Lig de oynadığı son 8 maçta Erzin Belediyespor, Düzcespor, Çanakkale Dardanelspor, Yeni Altındağ Belediyespor, Ofspor, Erbaaspor, Halide Edip Adıvarspor ve Bayburt Grup Özel İdare Gençlik ve Sporu’u mağlup etmeye başaran Manisa Büyükşehir Belediyespor üst üste 5 maçını kazandığı takdirde Beşiktaş’ın 13 maçlık galibiyetler berisini yakalamış olacak. Yeşil Beyazlılar üst üste oynayacağı 6 maçı kazanırsa Beşiktaş’ın rekorunu kırmış olacak ve uzun yıllar rekoru kırılması zor bir olaya imza atacak.

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’UN İLK YARIDA KALAN 6 MAÇI 

Manisa BBSK- Bergama Belediyespor 

Kozan Belediyespor-Manisa BBSK 

Manisa Büyükşehir Belediyespor-12 Bingölspor

Batman Petrolspor-Manisa BBSK 

Çatalcaspor-Manisa BBSK 

Manisa BBSK-Bayrampaşa

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.