Manisa'da Bugün

CENGİZ ERGÜN MANİSASPOR'U DAHA İYİ YÖNETECEK VARSA BUYURSUN GELSİN

SPOR

Manisaspor Kulüp Başkanı Emre Hasgör yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Belediye Başkanı Ergün’e kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür eden Hasgör, “Manisaspor sevdalısı olarak her zaman yanımızdasınız. Bize güven veriyorsunuz. Bu nedenle sizlere Manisasporlular adına teşekkür ediyorum” dedi. Hasgör, üzerinde futbolcuların imzasının olduğu ve cam kafes içerisinde yer alan bir futbol topunu da Başkan Ergün’e hediye etti.
Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor Kulüp Başkanı Cenk Ergün ile birlikte yönetim kurulu üyelerini makamında kabul etti. Ziyarette Manisa Belediyespor Kulüp Başkanı Cenk Ergün’de yer aldı. Başkan Ergün’e kendilerine güven verdiği ve desteklere nedeniyle teşekkür eden Manisaspor Kulüp Başkanı Hasgör, üzerinde futbolcuların imzasının olduğu ve cam kafes içerisinde yer alan bir futbol topunu da Başkan Ergün’e hediye etti. Başkan Ergün’ün her zaman kendilerine moral verdiğini ifade eden Hasgör, “İyi günde kötü günde her zaman yanımızda yer aldınız. Maçlarımızda bir taraftar gibi seviniyor ve üzülüyorsunuz. Size bütün Manisasporlular adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Hasgör, bazen tutunacak dal aradıklarını ve Başkan Ergün’ün tutunacakları en güçlü dal olduğunun altını çizerek, “Elinizden gelenin en iyisini bizlere sunuyorsunuz. Belki imkânlarınız daha fazla olsa daha çok destek vereceksiniz. Bunun farkındayız” dedi.

Manisaspor Mesir’i Tanıtacak

Manisaspor Başkanı Hasgör, kulüp olarak Mesir Macunu’nu tanıtma projelerinden de bahsederek, “Bu konuda başkanımıza da bilgi vermek istedik. Gittiğimiz şehirlerde mesiri tanıtmak ve kulübümüze de katkı sağlamak istiyoruz. Bunun için bir organizasyon düzenliyoruz. Başkanımızın da bu konudaki deneyimlerinden faydalanmak istiyoruz. Bizim derdimiz hem Manisaspor’u, hem de mesiri güçlendirmek” diye konuştu.

Manisaspor Dendiğinde Akan Sular Durur

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise Manisaspor dendiğinde akan suların durduğunu ifade ederek, “Tabi bu bir gönül işi aşk işi. Sonuçta bizlerde kulübe yıllarımızı verdik. Arkadaşlarımızla birlikte çok büyük emeklerimiz geçti. Bu nedenle kulüpten kopmamız mümkün değil. Bu işin çok meşakkatli bir iş olduğunu biliyorum. Bu nedenle sizlere de özverili çalışmalarınız nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Manisaspor Kimsenin Tapulu Malı Değil

Manisaspor’u yuvası gibi gördüğünü ifade eden Başkan Ergün, “Manisaspor kimsenin tapulu malı değil. Hepimiz böyle zor günler geçirdik. Bundan sonra da böyle zor süreçler olacaktır. Ancak önemli olan birlik ve beraberliği sağlamaktır. Tabi önemli olan sabırlı olmak ve bildiğiniz yoldan gitmektir. Bizde bu yolda katkı sağlayabiliyorsak manevi yönden mutlu oluruz. Sonuçta bu takım hepimizin takımı ve yaşatmamız lazım” diye konuştu.

Paniğe Gerek Yok

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçtiğimiz yıl Manisaspor’un Süper Lig’in kapısından döndüğünü hatırlatarak, “Artık geçen yıl geride kaldı. Önümüze bakmalıyız. İki mağlubiyetle yelkenleri suya indirmek doğru değil. Takımın motivasyonu çok önemli. Tabi

teknik ve beceri işin öteki kısmı ama ben başarı da motivasyonun yüzde 60 önemli olduğuna inananlardanım. Sezon başları hep sıkıntılıdır. Kadronun oturması ve geçiş dönemi oluyor. Bu sezon fikstürün de dezavantajıyla istediğimiz sonuçları alamadık. Ancak bana göre bitmiş bir şey yok. Paniğe gerek yok. Bu kadro layık olduğu yerlere mutlaka gelecektir” şeklinde konuştu.

Daha İyi Yapacak Varsa Buyursun Gelsin

Başkan Ergün konuşmasının sonunda Manisaspor yönetimini eleştirenlere de seslendi. Mevcut yönetimin zor şartlarda en iyisini vermeye çalıştığını dile getiren Başkan Ergün, “Camiaların olduğu yerde sevende olur sevmeyende. Bizim makamlarımızda da bütün Manisa bizi takdir edecek diye beklenti içinde olamayız. Bizi sevende vardır sevmeyende vardır. Sonuçta mevcut yönetim kendi imkânları dâhilinde zor şartlarda hizmet veriyor. Eğer yönetimle ilgili çatlak sesler varsa buyursunlar gelsinler. Hodri meydan diyorum çatlak seslere. Aday varsa, bu kulübü daha iyi yerlere getirecek varsa çıksın. Sırf eleştiri yapmak için konuşanlar bu takıma zarar verir” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.