Manisa'da Bugün

Cengiz Ergün'den Hakemlere Kamp Müjdesi

SPOR

FUTBOL Hakemleri ve Gözlemcilerinin 2014-2015 Futbol Sezonu açılışına katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hakemlerin ve amatör futbol kulüplerinin kamp yapabilecekleri bir merkezin Manisa’ya kazandırılması için proje çalışmasına başlandığının müjdesini verdi.

FUTBOL Hakemleri ve Gözlemcilerinin 2014-2015 Futbol Sezonu açılışına katılan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, hakemlerin ve amatör futbol kulüplerinin kamp yapabilecekleri bir merkezin Manisa’ya kazandırılması için proje çalışmasına başlandığının müjdesini verdi. Proje sürecinin kısa sürede tamamlanacağını belirten Başkan Ergün, “Turgutlu ilçemizde bulunan Ovacık Yaylası’nda bu merkeze uygun bir yer tespit ettik. Kısa sürede proje sürecini tamamlayarak, Manisa sporuna bu merkezi kazandırmak düşüncesindeyiz” dedi.

Futbol Hakemleri ve Gözlemcilerinin 2014-2015 Futbol Sezonu, Mümin Özkasap Spor Tesisi’nde düzenlenen törenle açıldı. Törene Manisa Valisi Erdoğan Bektaş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş, Büyükşehir Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Çağatay Şahan, İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Mehmet Can, iş adamı Tarık Almış ile hakem ve gözlemcilerin yakınları katıldı.

Manisa Hakemliği Türkiye’ye örnek olmuştur

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda açılış konuşmasını Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Manisa Şubesi Başkanı Çağatay Şahan yaptı. Manisa Hakemliğinin Türkiye’ye örnek olmuş bir camia olduğunu belirten Şahan, “Türkiye liglerinde gösterdikleri üstün başarılar ile yağmur çamur demeden cefakarca görev yapan tüm hakem ve gözlemci arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Bunun yanı sıra, desteklerinden dolayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e ve Büyükşehir Belediyesi personeline teşekkür ediyorum” dedi. Şahan’ın konuşmalarının ardından söz alan Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkan Vekili Mehmet Can ise, 2014-2015 Futbol Sezonunda görev yapacak hakem ve gözlemcilerle ilgili rakamsal bilgiler vererek, yeni sezonun hayırlı olmasını diledi.

Hakemlerimizin marka haline geliş sürecine bizzat tanıklık ettik

Can’ın ardından ise Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Törende bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Ergün, 2014-2015 sezonun kazasız, belasız ve hayırlı olmasını temenni etti. Sporun içerisinden gelen bir başkan olarak, Manisalı hakemlerin ülkemizde marka haline geliş sürecinde bizzat tanıklık ettiğini ifade eden Başkan Ergün, “Futbola yıllarını vermiş biri olarak belirtmek istiyorum ki, kentimizdeki değerli spor adamları ile güzel anılar yaşadık. Manisalı hakemlerin de ülkemizde marka haline geliş sürecine bizzat tanıklık ettik. Elbette bu markalaşma süreci geçmişte Ertuğrul Dilekler ve Necmi Abilerimiz gibi değerli insanların Türkiye’de ses getirmesinden başlayarak, bugün Koray, Çağatay, Murat ve Yunus gibi her geçen gün Manisa’yı üst platformlarda temsil etme yeteneğine sahip çok değerli spor adamlarının yetişmesiyle devam ediyor” dedi.

Manisa’mız açısından gurur verici

Manisalı hakem ve gözlemcilerin gösterdikleri başarının Manisa açısından gurur verici olduğunu belirten Başkan Ergün,”Türkiye Futbol Federasyonu’nun bu sezon üst klasman, bölge ve ulusal noktasında hakem ve gözlemci olarak Manisa’dan 44 kişinin ismini vermiş olması, Manisa’mız açısından gurur vericidir. Bunlar bizleri gururlandıran, güzel gelişmelerdir” dedi.

Spora desteğimiz artarak devam edecek

Geride kalan hizmet döneminde Manisa’da amatör spora önemli destekler sağladıklarını hatırlatan Başkan Ergün, yeni hizmet döneminde de bu desteklerin artarak devam edeceğini belirterek,” Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk günden beri, amatör spora önemli destekler sağladık. Manisa’mızın büyükşehir olmasıyla birlikte bu desteklerin daha da artarak devam edeceğinin müjdesini sizlerin nezdinde duyurmak istiyorum. Özellikle siz değerli hakemlerimizin ve amatör futbol kulüplerinin kamp yapabilecekleri bir merkezin Manisa’mıza kazandırılması için proje çalışmasına başladığımızın müjdesini vermek istiyorum. İlk etapta Turgutlu ilçemizde bulunan Ovacık Yaylası’nda bu merkeze uygun bir yer tespit ettik. Kısa sürede proje sürecini tamamlayarak, Manisa sporuna bu merkezi kazandırmak düşüncesindeyiz” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.