Manisa'da Bugün

Dev öğrencilerden Manisaspor’a Prim

SPOR

251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında Dev Öğrenciler, geçtiğimiz hafta Adanaspor’u 2-1 mağlup eden Manisaspor’a 5.000 TL prim verdi.

 19 Mayıs Stadyumunda yapılan prim törenine, Manisaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Murat Kümüştekin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Reşat Palaz, Proje Yürütme Kurulundan Öğretmen Özden Güleç Kabak, öğrenciler Çağdaş Ulaş Ünal ve Canberk Biçe katıldı.
Manisaspor Reklam ve Sponsorluk Sorumlusu Murat Kümüştekin törende yaptığı konuşmada, “Biz zor bir dönemde yönetime geldik, kulüp maddi olarak sıkıntı içerisindeydi. Lig Başında A2’de oynayan arkadaşlarımızla yola başladık. Doğru bir yönetim şekli ve doğru bir planlama ile bu günlere geldik. Play Off bile bizim için çok büyük başarıdır. Önümüzde üç tane önemli maç var. İkisi Adana.Demirspor’la, bir tanesi final. İnşallah finale de çıkıp finalden Spor Toto Süper Lige çıkar , Manisa’yı güzel bir şekilde temsil ederiz. Manisaspor bence Manisa’nın en önemli marka değerlerinden bir tanesi.

251 Bin Dev Öğrenci Projesi’ni ben en başından beri destekleyen bir kişiyim. Sayın Valimiz Halil İbrahim Daşöz tarafından başlatılan 251 Bin Dev Öğrenci Projesi, Manisa için çok güzel ve katkılar sağlayan bir proje. Önemli olan bundan sonra da devamının sağlanması. Vali Bey gitti diye bu projeyi bitirmek yanlış olur. Bundan sonra daha çok sahiplenmemiz gerekiyor. Bu konuda hepimize büyük görevler düşüyor. Manisaspor’a verdiğiniz destek bizim için çok anlamlı. Sayın Valimize ve bütün öğrenci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Önümüzdeki Perşembe akşamı oynanacak olan Manisaspor-Adana Demirspor maçında sizleri yanımızda görmek istiyoruz. Bununla ilgili bize ne görev düşüyorsa elimizden geleni yapmaya hazırız ve bilet konusunda da yardımcı oluruz. Önemli olan bu tribünleri doldurmamız ve Manisa’yı en iyi şekilde temsil etmemiz. Önümüzdeki sene okullarla Manisaspor’u kaynaştırmak amaçlı bir AB Projesi hazırlamak istiyoruz. “dedi.

Milli Eğitim Müdürü Reşat Palaz ise konuşmasında, “Biz 251 Bin Dev Öğrenciler olarak AB Projesinde partner olarak çalışmak isteriz. Gerekirse taraftar ve motivasyon eğitimi yapabiliriz. İnşallah Manisasporumuzu Spor Toto Süper Lig’ de görürüz. 251 Bin Dev Öğrenciler olarak bizler, Manisaspor’u gönülden destekliyoruz.” Dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.