Manisa'da Bugün

EMRAH ATTI ULUCAMİ KURTULDU

SPOR

Yarım sezon sakatlıklarla boğuşan Sarı Fırtına lakaplı golcü Emrah Canseven, yarım sezonda attığı 13 golle Ulucamispor’u ligde tutmayı başardı.

Manisa 1. Amatör Lig’de kümede kalmayı başaranUlucamispor’unbu başarasında hiç kuşku yok ki en büyük pay golcü Emrah Canseven’e ait. Sahaların “Sarı Fırtınası” olarak tanınan genç golcü, attığı kritik gollerle Ulucamispor’u ayakta tutan isim oldu.

YARIM SEZONDA 13 GOL ATTI

Sezonun ilk haftasında Murat Germen maçı sonrasında şansız şekilde dizinden sakatlanan ve ameliyat olan Emrah, yarım sezonda iyileşti ve ikinci devreye yetişti. Sakatlıktan döndükten sonra attığı gollerle Ulucami’yi küme düşmekten kurtardı. Sanayispor’a 4, Meriç ve Malta’ya 3’er, Yeni Manisaspor, Murat Germen ve Akmescitspor’a 1’er gol atan Emrah, özellikle şampiyonluğunu ilan eden Sanayispor ile deplasmanda oynanan maçta 4 gol birden atarak herkesi kendine hayran bırakmıştı. Geçen sezon 28 gol atan ve 2,5 sezondur Ulucamispor’da forma giyen Emrah, bu sezon Ulucami’nin bulduğu 26 golün 13’üne imza attı. Emrah Canseven, sakatlıktan yeni çıkmasına rağmen çok iyi bir gol ortalamasıyla oynadığını ifade ederek, “Gol krallığındaki rakiplerim, tam sezon oynarken, ben yarım sezonda 13 gol attım. Takımıma katkı sağladıysam ne mutlu bana. Birçok takımdan transfer teklifi alıyorum. Şu anda teklifleri değerlendiriyorum. Kulübüm kal derse de kalırım. Bu yıl içerisinde askere gitme durumum da var. İnşallah hayırlısı olur” dedi. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.