Manisa'da Bugün

Emre Hasgör Sitem Etti!

SPOR

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, kulübün problemlerini tek tek çözdüklerini ancak bu zorluklarla uğraşırken Manisa şehrinden yeterli desteği göremediklerini söyledi.

Hasgör, Iwanski’yi tekrardan kadroya dahil ederek önemli bir işi başardıklarını belirterek şunları söyledi; 
“Iwanski’yi alarak transferi kapattık. Iwanski transferinde çok önemli bir iş başardık. Hem çok iyi bir oyuncuyu kadromuza tekrardan kazandırdık, hem de 1 milyon 100 bin euro gibi bir rakamdan FİFA davasından kendisini vazgeçirdik. Birde kendisinin geçmişten 250 bin euro alacağı var ondan da vazgeçti. Yaklaşık 7 saat süren bir görüşme sonrası Iwanski ile anlaştık. Bizden daha önce aldığı rakamın neredeyse yarısına tekrardan anlaştık. Bunun dışında Makukula’nın bonservis ücreti için Benfica kulübü ile de anlaştık. Eylül ayında tekrar görüşeceğiz. Tek tek dosyaları temizliyoruz. Daha da iyi olacak inşallah.”
Şehirden yeterli desteği göremediklerinin altını çizen Başkan Hasgör, her şeye rağmen Manisaspor’u yeniden ayağa kaldıracaklarını ifade etti. Hasgör, “Burada bir şeyler yapmak için hepimiz çabalıyoruz. Kimseyi kırmak yargılamak istemiyoruz. Biz Manisalılık sevdası olan insanlarız. Kulübü bir yere getirmek için tüm bu çabamız. Kendimiz için hiçbir şey istemedik. Bazen gittiğimiz yerlerden olumlu cevaplar gelmiyor. Gelmese de biz bu kulübü tekrardan ayağa kaldıracağız. Kendi aramızda sağladığımız birlikteliği şehre yansıtmaya çalışıyoruz ama zaman zaman sıkıntı ve problemler çekiyoruz. Daha bunları net sizlerle paylaşmadık. İlerleyen zamanlarda paylaşmayacağımız anlamına gelmiyor. İyi niyetli insanlarız. Benfica kulübü olsun yada Iwanski’nin transferinde olsun iyi niyetimizi oturup konuşunca anladılar ve bize yardımcı oldular. Yabancı oyuncular bu sayede yurt dışında önümüzü sürekli açıyor. Ama bunu kendi şehrimizde göremiyoruz” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.