Manisa'da Bugün

ERGİNER: “DEVREYİ MUTLU KAPATACAĞIZ”

SPOR

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, 17. haftada oynanacak Adanaspor maçı öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Geçen hafta oynadıkları Kayseri Erciyesspor maçının kendileri için çok önemli bir karşılaşma olduğunu belirten Erginer, “Torku Konyaspor maçında aldığımız mağlubiyeti bu karşılaşmada telafi etmek istiyorduk. Bu maç bizim geri dönüşümüz içinde çok önemliydi. İki hafta önce Konyaspor maçında daha önceki haftaların profilinin dışında bir Manisaspor vardı. Kayseri Erciyesspor maçında takım ritmimizi, takım ve oyun disiplinimizi tekrar yakaladık. İyi bir oyunla iyi bir skor aldık. Maçın genelinde iyi oynadık fazla pozisyon vermedik. Skor 3-2 olarak görülebilir ama yediğimiz iki golü de bireysel hatalardan yedik. Takım savunmamızı iyi yaptık.” dedi.

Erginer, bu hafta oynayacakları Adanaspor müsabakasının ilk yarının son maçı olması nedeniyle ayrı bir önemi olduğunu ifade ederek, “Bu hafta sıralamanın da belirleneceği bir hafta olacak. Bu maçı mutlak 3 puanla geçmek istiyoruz. Bu güce de sahibiz. Geçen hafta basın toplantısında söylediğim gibi, kendi oyun karakterimizle ve felsefemizle oynadığımız sürece, içeride de dışarıda da yenemeyeceğiz takım yok. Sanırım bunun mesajını da Kayseri Erciyesspor maçında verdik. Bu haftaya da aynı ciddiyetle bakıyoruz. Bu maçtan da 3 puan alarak devre arasına mutlu bir şekilde girmek istiyoruz.” dedi.

Erginer, sözlerinin sonunda Adanaspor maçın öneminin ortada olduğunu ve taraftarın kendilerini yalnız bırakmayacağına inandığını söyledi.

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.