Manisa'da Bugün

ERGİNER: "HEM MALİ HEM SPORTİF AÇIDAN İYİ YOLDAYIZ"

SPOR

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, yönetimin mali konuları takıma yansıtmadığını söyleyerek, “Sezon başında yönetimimizin ve bizim hedeflediği doğrultuda ilerliyoruz” diye konuştu.

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, kulübün hem mali hem de sportif yönden doğru yolda olduğunu kaydetti. Öncelikle geçtiğimiz hafta oynadıkları Samsun maçını değerlendiren tecrübeli teknik adam, rakibin beklemedikleri oyun düzeninde oynadığını belirtti.

“SAMSUN BERABERLİK İÇİN OYNADI”

Samsunspor’un, geçmiş 10 haftada sergilediği çizginin dışında futbol oynamaya çalışan bir Samsunspor olduğunu belirten Erginer, “Samsunspor ligin en az mağlup olan takımlarından bir tanesi. Berabere kaldığı, mağlup olduğu maçlarda da golcü hüviyetinde olan bir takım. Ama bize karşı tam tersi bir oyun stratejisi sergilediler. Maç boyunca çok iyi kapandılar. 1 puana oynamadan da razı olacakları bir maç gibiydi. Defansif anlamda daha çok iş yaptılar. Bizde hücumda daha üretken olabilirdik. Az da olsa bize galibiyeti getirebilecek pozisyonları yakaladık ama değerlendiremedik” dedi.

“BOLUSPOR BİZİ ÇIKIŞ OLARAK GÖRÜYOR”

Erginer bu hafta oynayacakları Boluspor maçının da zor bir maç olacağını ifade ederek, “Rakip de bulunduğu konum nedeniyle bu maçı çıkış maçı olarak görüyor. Bence mücadele gücü çok yüksek bir maç oynayacağız. Oradan istediğimiz alıp dönecek güce sahibiz. Samsunspor maçında kaybedilen iki puanı Boluspor maçında telafi etmek istiyoruz. Oraya 3 puan almak için gidiyoruz” diye konuştu.

“MALİ VE SPORTİF YAPILANMA İÇİNDEYİZ”

Erginer, bir gazetecinin “Sezon başından bu yana yaşanan maddi sıkıntı konusunda bir gelişme var mı? Bu sıkıntının takım üzerindeki etkisi nedir?” sorusuna ise şu cevabı verdi: “Yönetim kurulumuz özverili bir şekilde yaşanan maddi sıkıntıları bize hissettirmiyor. Sezon başında bu yana söylediğim gibi mali ve sportif bir yapılanmanın içindeyiz. Çok ayrıntılarını bilmesem de mali anlamda önemli bir mesafe kat edildi. Yönetim kurulumuzun mali anlamda yol aldığı gibi bizde sportif anlamda yol almaya çalışıyoruz. Belli bir şekilde de yol aldığımızı düşünüyoruz. Lige fena olmayan bir yerdeyiz. Altyapıdan gelen ve transfer ettiğimiz oyuncuların bir yerlere geleceğini ve bizi de bir yerlere getireceklerini söylemiştik. Bu oyuncularımız üstüne koydukça takımda bir yere geliyor. Sezon başında yönetimimizin ve bizim hedeflediği doğrultuda ilerliyoruz.” 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.