Manisa'da Bugün

Erginer: “İyi bir takım olacağız”

SPOR

Teknik Direktörümüz Reha Erginer Kızılcahamam kampında yaptığı açıklamada iyi bir takım olacaklarını ve bunun sinyallerini almaya başladıklarını söyledi.

 Teknik Direktörümüz Reha Erginer, takımımızın yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Kızılcahamam kampında önemli açıklamalarda bulundu.

Sözlerinin başında kamp yeri konusunda iyi bir seçim yaptıklarını belirten Erginer, “Hava koşulları, çalışma şartları ve çevre açısından çok güzel ve uygun bir kamp ortamındayız. Bu bakımdan da antrenmanlarımız çok iyi gidiyor.” dedi.

Kısa sürede takım içinde çok olumlu bir havanın oluştuğu ifade eden Erginer, “Geçen sezon kadrosunda olan futbolcularımız, diğer oyuncularımıza ağabeylik yapıyor. Diğer oyuncularımız da yabancılık çekmiyorlar, çünkü geçen sene de belli dönemlerde bizlerle beraber oldular. Altyapıdan, antrenmanlarda hatta maçlarda da görev alan arkadaşlarımız oldu. Yeni transferlerimiz ve genç arkadaşlarımızda bize çabuk uyum sağladılar.” diye konuştu.

Erginer, büyüğüyle küçüğüyle, saha içinde ve saha dışında birlikte hareket eden, takım birlikteliğini sağlayabilecek bir grup oluşturmak istediklerini vurgulayarak, “İyi bir takım olacağız ve bunun sinyallerini almaya başladık. Yeni gelen oyuncularımızda buna uyum sağlayacak oyuncular olacaklar.” dedi.

Teknik Direktörümüz Reha Erginer, yeni transferlerle ilgili yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: “Yeni transferlerimizle ilgili fikirlerimiz olumlu olduğu için buradalar. Antrenmanlara ve takım arkadaşlarına adapte sürelerinin hızlı bir şekilde ilerlediğini görüyorum. Sadece onların değil herkesin bu yeni ortamda zamana ihtiyacı var. Ama takımızda birlikteliğin çok kısa sürede sağlanacağını görüyoruz. Burada önemli olan takım ruhunu oluşturmak, oyuncu arkadaşlarımda buna katkıda bulanacaklar.”

Erginer, sözlerinin sonunda takımda yeni transferlerin de olacağını, aralarından ayrılabilecek isimlerinde olabileceğini belirterek, “Kadromuza dahil etmek istediğimiz oyuncuları bir an önce almak istiyoruz ki bu kamp sürecini iyi değerlendirelim. Kaleci ile beraber 3 oyuncu daha aramıza katılabilir. Transfer süreci Eylül ayına kadar devam edecek. Bu süreçte aramızdan ayrılan arkadaşlar da olabilir, ihtiyacımıza göre gelecek arkadaşlar da olabilir. Transferin her iki açıdan ucunu açık bırakıyoruz.”diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.