Manisa'da Bugün

ERGİNER: “NASIL BİTİRDİĞİNİZ ÖNEMLİ”

SPOR

Adanaspor engelini 2-1’le aşarak devreyi zirvede tamamlayan Manisaspor’un teknik patronu Reha Erginer, lig sonundaki konumlarına vurgu yaptı.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Kemal Erginer, maça iyi hazırlandıklarını belirterek, "Çok iyi odaklandık. Hazırlıklarımızı sahaya yansıttık. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Alınlarından öpüyorum hepsini. Sezon başından beri çok iyi çalıştılar ve ilk yarıyı lider bitirdik. Önümüzde çok uzun ve zorlu bir devre var. İkinci yarı, ilk yarından her zaman daha zor geçer. İkinci yarıda da bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. Biz hedefsiz değiliz. Liderlik çok fazla önemli değil. Nasıl başladığınız değil, nasıl bitirdiğiniz önemli. Şuan için transfer düşünmüyoruz. Birinci planımız mali durumumuz. Yapmak zorunda olsak bile transfer yapamayız. Ekstra bir şey olursa paylaşırız" dedi.
Manisaspor'un orta saha oyuncusu Eray Ataseven, Kayseri Erciyespor'un mağlup olmasıyla bu maçın önemin bir kat daha arttığını dile getirerek, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Sahada çok iyi mücadele eden bir Manisaspor vardı. Ben herkesi kutluyorum. Sezon başında yaptığımız konuşmalarda buraya geleceğimizi konuşuyorduk. Aile ortamı oluştu takımda. Bu durumlara geldiğimiz için çok mutluyuz. İnşallah bu takımı süper lige çıkaracağız" diye konuştu.
Solbek İsmail Dinler de tüm takım arkadaşlarını ve teknik ekibi kutlayarak, "Her maçı en ince noktasına kadar araştırıp öyle çıkıyoruz. İlk yarıyı lider bitirdik. Zamanla bir şeyleri göstereceğimizi söylemiştik. Bunu ilk yarıda gösterdik. İkinci yarıda da her maça, ilk maç gibi hazırlanıp lige tekrar çıkmak istiyoruz. Bu galibiyeti tüm Manisa halkına armağan ediyoruz" şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.