Manisa'da Bugün

ERGİNER: “SÜPER LİG İÇİN SONUNA KADAR…”

SPOR

PTT 1. Lig'in 24. haftasında deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'la karşı karşıya gelecek olan Manisaspor'da hazırlıklar sürüyor.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, maç öncesi Tarık Almış Spor Tesisleri'nde futbolcular İsmail Dinler ve Eray Ataseven ile birlikte basın toplantısı düzenledi. Toplantıda konuşan Reha Erginer, 1461 Trabzonspor maçında kaybedilen iki puanı, Gaziantep deplasmanında telafi etmek istediklerini belirtti. 1461 Trabzonspor maçında uzatma dakikalarında gelen gol ile bir puanı kurtardıklarını ancak iki puan kaybettiklerini kaydeden Erginer, "Kaybedilen iki puanı telafi etmemiz gerekiyor. Bu telafiyi deplasmanda oynayacağımız Gaziantep mazında yapmamız gerekiyor. Bu telafiyi galip gelerek yapacağız. Oraya üç puan için gideceğiz. İçeride kaybettiğimiz iki puanı üç puan alarak telafi etmek istiyoruz" dedi.
Manisaspor'un bu kadroyla sezon sonuna kadar zirve mücadelesi için elinden geleni yapacağını ifade eden Erginer, "Zirve mücadelesinin hep içerisinde olacağız. Kendimize da güveniyoruz. Ben mücadelede oyuncularımın üst performansta oynadıklarını ve yapabildiklerinin en iyisini yapacaklarını düşünüyorum. Şimdiden tebriği hak ettiler. Kalan 11 haftada performanslarını daha üst seviyeye çıkaracaklarına inanıyorum. Ligin bitimine kadar yapabileceğimizin en iyisini yapacağız. Şu an için sezon sonunun hesabını yapmıyorum. Manisaspor için en iyisini yapmak için buradayız. Sezon bitinceye kadar elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.
Manisaspor'un tecrübeli oyuncusu İsmail Dinler de Gaziantep maçının zor geçeceğini ifade ederek, "Bu maçlar arasında mağlubiyetlerde, beraberlikte olacak. Şu anda ligin yarısındayiz. Elimizdeki fırsatları iye değerlendirseydik daha iyi yerde olabilirdik. Arkadaşlarımıza güveniyorum ve Gaziantep deplasmanından üç puan ile döneceğimize inanıyoruz. Sezon sonunda ilk ikide süper lige çıkmamız sürpriz olmaz. İlk ikiden süper lige çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.
Genç futbolcu Eray Ataseven ise Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından üç puan ile döneceklerine inandığını söyledi. Bütün planların üç puan üzerine olduğunu vurgulayan Eray, "1461 Trabzon maçının son dakikasında attığımız gol ile aldığımız bir puanın anlam kazanması için bu maçtan üç puan ile dönmemiz gerekiyor. İnşallah U-20 Dünya Kupas'ında milli takım forması da giymek istiyorum. Manisa'yı ve ülkemi dünyanın en önemli turnuvasında temsil etmeyi istiyorum” ifadelerini kullandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.