Manisa'da Bugün

ERGİNER: "TEK HEDEFİMİZ SÜPER LİG"

SPOR

Süper Lig yarışında avantajı eline geçiren Manisaspor'da teknik direktör Reha Erginer, kritik haftalar öncesi önemli açıklamalarda bulundu...

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, deplasmanda TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Erginer, çok önemli bir Adana Demirspor maçını geride bıraktıklarını belirterek, “Başlatmak istediğimiz seri için Adana Demirspor maçını kayıpsız geçmemiz gerekiyordu. İyi bir futbol ve iyi bir skorla bu maçı kazandık.” dedi.
 "HEDEFSİZ HİÇBİR TAKIM YOK"
Takım olarak tamamen TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına konsantre olmuş durumda olduklarını ifade eden Erginer, “Bu hafta da bizi çok zor bir maç bekliyor. İki takım açısından çok kritik ve önemli bir maç. Çok iyi odaklanmamız, motive olmamız gerekiyor. Geçen hafta başlattığımız seriyi devam ettirerek galibiyet serisini 3 maça çıkarmak istiyoruz. Her maçın ayrı bir önemi var ve her maç zor. Bazı takımlar düşmemeye oynarken bazıları play-off ve şampiyonluk mücadelesi veriyor. Hedefsiz hiçbir takım yok.” dedi.
 "RAKİBİN KİM OLDUĞU FARK ETMEZ"
Erginer sözlerinin devamında Tavşanlı Linyitspor maçının Adana Demirspor maçından bir farkı olmadığını kaydederek, “Adana Demirspor maçında istediklerimizi sahaya yansıttığımız için skorla beraber kolay bir maç gibi göründü. İstediklerinizi sahaya yansıtmazsanız rakibin kim olduğu fark etmez, maçlar çok zor geçer. Bundan sonra bizim neler yapacağımız önemli.” diye konuştu.
 "SÜPER LİG'E ÇIKALIM GERİSİ BOŞ"
Erginer bir basın mensubunun “Çaykur Rizespor ve 1461 Trabzonspor’un kaybettiği haftada kazandınız. Rakipleriniz onlar mı? Kayseri Erciyespor’un üzerine çıkmak gibi bir hedefiniz var mı?” sorusuna yönelik şunları söyledi: “Bizim asıl hedefimiz süper lige çıkabilmek. 1. ya da 2. çıkmışsınız, bunun çok önemi yok. Herkes birinci çıkmak ister ama hedef süper lige çıkmak. Rakiplerimiz puan kaybettiler ama ligde daha 9 hafta var. Bir maç kaybetmekle lig bitmiyor. Köprünün altından daha çok sular geçer.”
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.