Manisa'da Bugün

ERGİNER’DEN TARAFTARA…

SPOR

Manisaspor’da Teknik Patron Reha Erginer, hafta sonunda konuk edecekleri Çaykur Rize maçı için iddialı konuştu.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, Çaykur Rizespor maçı öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
BOLU’DA KAZANMAK ÖNEMLİYDİ”
Oynadıkları Boluspor maçını iki ayrı devre olarak değerlendirdiklerini belirten Erginer, ilk yarıda oyunun hakimi olduklarını ve golü de bulduklarını söyledi. Erginer, “Samsunspor maçında kaybettiğimiz 2 puanı telafi ederek Bolu’dan değerli 3 puan ile döndük. Bu maçı geride bıraktık. Artık önümüzdeki Çaykur Rizespor maçına bakıyoruz. Bizim için her maç önemli. Daha önce de söylediğim gibi lige maç maç bakıyoruz. Bu hafta yine çok iyi hazırlanıp 3 puanı almak istiyoruz.” dedi.
“VOLKAN BİZİ OYUNDA TUTTU”
Erginer, bir basın mensubunun Volkan’ın performansıyla ilgili sorusu üzerine şunları söyledi: “Takım olarak çok iyi çalışıyoruz. Volkan’da diğer kalecilerimiz de çok iyi çalışıyor. Maçlarda bireysel olarak daha fazla katkı verilmesi de performansımızı daha üst düzeye çıkarıyor. Takım olarak iyi oynayan oyuncuların sayısının fazla olduğu maçlarda çok iyi oynadık. Bolu maçında çok iyi oynanan ilk yarının ardından ikinci yarıda kötü başlayan, pozisyon veren bir Manisaspor vardı. Burada da Volkan’ın hakkını vermek gerekir. Yaptığı kurtarışlarla bizi oyunda tuttu. Sonradan oyuna giren arkadaşlarımızın da katkısı oldu. Hasan Ali’nin de az süre oynamasına rağmen ciddi bir katkısı vardı.” 
“HAFTALIK PERFORMANSLARA BAKMIYORUM”
Basın mensuplarının Murat Gürbüzerol’un performansı üzerine sorularına cevaplayan Erginer, Murat’ın performansından memnun olduğunu hatırlatarak şunları söyledi: ‘’Haftalık performanslara bakmıyorum. Tabi ki, forvetten herkes gol bekliyor, gol atamadığı zaman başarısız diye adlandırmak doğru değil, oyuncularımızın genel anlamda takıma verdiği katkıyı değerlendiriyoruz.” dedi.
“RİZE MAÇINDA TRİBÜNLER DOLMALI”
Toplantıda taraftarların verdikleri destekten memnun olduğunu ve bu hafta da takıma destek olmaya davet eden Erginer, tribünleri bu hafta da dolu görmek istediklerini dile getirdi. Erginer, “Samsunspor maçında iki puan kaybettiğimizi ama taraftarımızı kazandığımızı söylemiştim. Tribünleri dolu görmek istiyoruz. Kendi sahamızda oynadığımız Samsunspor maçında berabere kalmamıza rağmen verilen destekten son derece memnunuz. Bu hafta da taraftarlarımızın aynı şekilde 90 dakika destek vereceklerini ve tribünleri dolduracaklarına inanıyorum.” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.