Manisa'da Bugün

ERGİNER:“SAMSUN'DAN 3 PUANLA DÖNECEĞİZ“

SPOR

İki hafta üst üste aldığı yenilgilerle zirve yarışında yara alan Manisaspor'un teknik patronu Reha Erginer, "Kalan 7 haftayı iyi değerlendireceğiz. Bunun birinci ayağı Samsunspor maçı. Bu maçtan inşallah 3 puanla döneceğiz" dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Reha Erginer, PTT 1. Lig’in 28. haftasında Samsunspor deplasmanı öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Sezon başında bu yana ilk defa üst üste iki mağlubiyet aldıklarını belirten Erginer, “Bulunduğumuz pozisyona baktığımızda çok önemli bir avantajı yitirdiğimizi söyleyebilirim. Bu iki mağlubiyeti almak bizim iyi bir takım olduğumuz gerçeğini değiştirmiyor. Kadromdaki tüm futbolcularım yetenekli ve iyi oyuncular. Bizi de buraya kadar bu oyuncular getirdiler. Müthiş çalışarak, müthiş özveride bulundular. Çok iyi bir duruş sergilediler. Amacımız kalan yedi haftada aynı duruşu sergilemek, aynı duruşu sahaya yansıtmak ve Manisaspor’u hak ettiği yere getirmektir.” dedi.
Erginer, önlerinde 3 puan alınması gereken çok önemli bir Samsunspor maçı olduğunu ifade ederek, “Kalan 7 haftayı iyi değerlendireceğiz. Bunun birinci ayağı Samsunspor maçı. Bu maçtan inşallah 3 puanla döneceğiz. Bizim avantaj kaybetmemiz dışında çektiğimiz bir sıkıntı yok. Daha önce de söylediğim gibi yönetimimiz ile aynı düşünceleri paylaşıyor ve aynı plan dahilinde hareket ediyoruz.” diye konuştu. 
 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.