Manisa'da Bugün

ERGÜN’DEN MANİSASPOR’A DOPİNG

SPOR

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Belediye Başkan Yardımcıları ve Manisa Belediyespor Başkanı Cenk Ergün ile Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynanacak karşılaşma öncesinde Manisaspor’a moral ziyaretinde bulundu.

Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde Başkan Emre Hasgör, yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Reha Erginer ve futbolcular ile bir araya gelen Manisa Belediyesi Başkanı Cengiz Ergün, ziyarette futbolculara baklava ikram etti.

 "İNANMADAN BAŞARI GELMEZ"

Başkan Ergün ziyarette yaptığı konuşmada Manisaspor’un önemli bir dönemden geçtiğini belirterek, “Hayatta her şey inançtan geçiyor. İnanç olduğu sürece hedefe varmamak için hiçbir sebep yok. Sizler arkadaşlığınızı ve birlikteliğinizi sahaya koyduğunuz sürece başarı kaçınılmaz olur. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz performanstan dolayı sizleri tebrik ediyorum.” dedi.

 “RÜYAMDA LİGİ BİRİNCİ SIRADA BİTİRDİK”

Ziyarette futbolculara bir rüya gördüğünü aktaran Başkan Ergün, “Dün akşam çok güzel bir rüya gördüm. Rüyamda ligi birinci sırada bitirdik. Allah hayra çıkarsın. İnşallah bu sevinci hep birlikte yaşarız. Soyunma odasında gözyaşları içinde, birbirimize sarılarak sevincimizi paylaşırız. İnanıldığı sürece başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Manisaspor bugün layık olduğu yerde değil. Manisaspor layık olduğu yere çıkacaktır. Maratonun 3’te 2’si geride kaldı. Bugüne kadar bu başarıyı sizler yaşattınız, bundan sonraki kalan süreçte de sizler yaşatacaksınız. Gönlümüz sizinle. En güzel başarıları inşallah hep birlikte yaşayacağız.” diye konuştu.

 HASGÖR: “ERGÜN BİZE GÜÇ VERİYOR”

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör de, Başkan Cengiz Ergün’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Ergün’ün Manisaspor sevdası bizlere güç katmaktadır. Kendisi her zaman Manisaspor’un yanında olduğunu hissettirmiştir. Ziyaretleri de takımımız için önemli bir moral kaynağı olmuştur.” dedi. 

 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.