Manisa'da Bugün

ERKEKLERİN İÇİNDE 2 KADIN VOLEYBOLCU

SPOR

Selendi ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organizasyonu gerçekleştirilen turnuvada 10 takımda 120 sporcu mücadele ediyor. Ancak, bu 120 sporcunun içinde 2 de kadın voleybolcunun olması dikkati çekti.

 10 takımın mücadele ettiği ve iki grup halinde başlayan voleybol turnuvasında, İmam Hatip takımında erkelerle mücadele eden 2 bayan sporcu dikkati çekiyor. Merve Gülşen Tire ve Yeliz Taşdemir, İmam Hatip takımında şampiyonluk için ellerinden gelen gayreti gösteriyor. İlk maçlarında Emniyetspor'a takımlarının 3-2 yenilmesine engel olamayan genç kızlar, sonraki maçlarda başarının geleceğini kaydediyor.
7 Haziran tarihinde yapılacak final maçıyla sona erecek olan turnuvada Tire ve Taşdemir, erkek rakipleri ile kıyasıya mücadele ederken, taraftarlar ve rakip takımların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Kendilerini desteklemeye gelen bayan taraftarlara teşekkür eden bayan sporcular, "Bizim takım karma oyunculardan oluştu. Arkadaşlarım bizi de takıma almak istedi. Bizler de kabul ettik. İyi bir takım olduk ve iddialıyız. Voleybol mücadele gerektiren bir spor, bunu başaracağız" dediler. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.