Manisa'da Bugün

ERMAN BULUCU: TÜM TAKIM FEDERASYONA GİDECEKTİ! 

SPOR

Manisaspor formasıyla bu sezon öne çıkan isimler arasında yer alan Erman Bulucu, şampiyonluk hikayesini Spor Editörümüz Coşkun Kököz’e anlattı. 

ÖZEL HABER: COŞKUN KÖKÖZ
Siyah-beyazlı formayla 26 maça çıkıp 1706 dakika sahada kalan 27 yaşındaki stoper, sıkıntılı bir süreçten geçmelerine rağmen ipi göğüslemenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

“DAHA ÖNCE GÖRMEDİM” 

Manisaspor’a transfer olduktan sonra ilk olarak arkadaşlığın üst düzeyde olduğunu gördüğünü anlatan Erman, “Sıkıntı birkaç gün yaşadım. Haftalar geçtikçe kaynaşmamız daha kolay oldu. Camiaya zaten yabancı değildim. Ben daha önce oynadığım takımlarda bu arkadaşlığı görmemiştim. İlk şampiyonluğumu Manisaspor’da yaşamak ayrı bir güzellik oldu” dedi.

“BİR YUMRUK YEDİK AMA..” 


Manisaspor için sezon başında olumsuz havalar yaşanmasına rağmen bu durumu iyi şekilde atlattıklarını belirten Erman, “Manisaspor’a gelirken sıkıntılı bir kulüp olduğunu biliyordum. Ancak kadrodaki birçok isim yeniden çıkışa geçmek için buradaydı. İyi bir kadromuz var. Biz kötü süreci hep iyi atlattık. Tıkandığımız noktada hep maçlarımızı kazanıp havayı değiştirmesini bildik. Hep yukarıda kalmamız bizim bütünleşmemizi perçinledi. Sezon başında küme düşer gözüyle bakılan Manisaspor biranda zirvede yer aldı. Ancak biz oyuncular olarak küme düşer miyiz? düşüncesinde hiç olmadık. Ben geldiğimde ‘en kötü Play-Off’un içinde oluruz’ dedim. Rakiplerin takılması bize ekstra motivasyon sağladı. Kocaeli Birlikspor ile deplasmanda oynadığımız maç öncesi bir sıkıntı yaşadık. Bir sefer idmana çıkılmadı. Birkaç kişi dışında hiç ödeme almamıştık. Hatta Kocaeli maçına gitmeyelim durumu oldu. O maçı da 3-0 kaybetmiştik. Maçtan önce ödeme yapıldı, ancak motivasyonumuzu kaybetmiştik. Maç 3-0’dan daha farklı da bitebilirdi. Futbol şansımız neyse ki yanımızdaydı. Takım olarak resmen dağıldık. Bir yumruk yedik, ikinci bir yumruk yesek belki de toparlayamayacaktık. Hemen karşılık vermesini bildik. Hamleler yaparak 3-4 haftalık seriler yakaladık” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.