Manisa'da Bugün

ESNAFTAN U16'LARA HEDİYE YAĞMURU

SPOR

Manisaspor U16 Takımı, Türkiye şampiyonluğunun tadını doyasıya çıkarıyor, Manisa esnafı, gençleri bağrına basıp ödüllendirdi.

Türkiye Şampiyonu olarak Manisa’nın gururu olan Manisaspor U16 Takımı, Manisa esnafıyla buluştu. Şampiyona’dan döner dönmez ilk olarak Manolya Meydanı’nda yağmur altında karşılanan, meşaleler ve tezahüratlarla alkışlanan genç futbolcular, bu kez de Manisa esnafının jestiyle karşılaştı.

MANİSA, BU BAŞARIYA KAYITSIZ KALMADI

Geçtiğimiz hafta sonunda Manisa’nın örnek spor adamı Naci Duman organizasyonunda bir araya gelen şampiyon gençler, ilk olarak Doyum Lokantası’nda ziyafet çekti. İşletmeci Murat Çalışkan’ın ağırladığı gençler, şampiyonluk yemeğini afiyetle yediler. Elde edilen başarıyla büyük gurur duyduklarını belirten Çalışkan, Manisaspor teknik heyet ve futbolcularını tebrik ederek, “Yıllarca futbol oynadım. Dolayısıyla genç takımlarda elde edilen başarıların değerini iyi biliyorum. Başarıda emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum. Manisa futboluyla Manisa esnafını buluşturduğu için Naci hocama da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

ESNAFLAR HEDİYE VERMEK İÇİN YARIŞTI

Yemeğin ardından Antrenör Tansu Yanık ve ekibi, çarşı turu attı. Sırasıyla Bacım Kundura, ASO Giyim, Sümerler Giyim, Sultan İletişim, VENA Shop, Tahsin Kahyaoğlu Giyim, Kadıoğlu Züccaciye, Kervansaray Çeyiz, Volkan Spor, Allı Parfümeri, Lila Mor, Emre Çiçekçilik, SİM Giyim, Kardeşler İletişim, Kardelen CD, Ulupark ile Evran Plak işletmecileri, teknik heyet ve futbolcuları ödüllendirdi. İşletme sahipleri, gençlere hediye vermek için adeta birbirleriyle yarıştı. Manisa esnafına verdiği destekten dolayı teşekkür eden Antrenör Tansu Yanık, bu tür organizasyonların kendilerini daha da teşvik ettiğini söyledi. Organizasyonu düzenleyen Naci Duman da Manisa futbolunu daha iyiye taşımak için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade ederek, “Takımımıza destek olan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür ediyorum. İnşallah bu şampiyon gençlerimiz, ileride milli takımda top koştururlar. Manisaspor bizim, Manisa gençliği bizim” diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.