Manisa'da Bugün

Fatih Terim'in Doktorundan Açıklama

SPOR

Fatih Terim'in Doktorundan Açıklama

Prof.Dr.Ferah Ece Galatasaray Spor Kulübünün Teknik Direktörü Fatih Terim'in son durumu hakkında açıklama yaptı. Prof. Dr. Ferah Ece başarılı teknik direktörün şu anda hiçbir sıkıntısı olmadığını ve tedavisine evinde karantina altında devam edeceğini açıkladı.

Galatasaray Spor Kulübünün tecrübeli teknik direktörü Fatih Terim'e Koranavirüsü şüphesiyle test yapışmıştır. Yapılan test sonucu pozitif çıkmasından dolayı başarılı teknik direktör hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştır. Fatih Terim bugün yattığı hastanede Prof. Dr. Ferah Ece'nin başkanlığını yürüttüğü komisyonun onayı ile hastaneden taburcu edildi.

Prof. Dr. Ferah Ece Fatih Terim'in Durumu İle İlgili Şu Açıklamaları Yaptı

Fatih Terim hocamız bugün hastanemizden taburcu oldu. Hocamız 18.03.2020 tarihinde koranavirüs şüphesiyle hastaneye başvurdu. Daha sonra Sağlık Bakanlığımızın açıklamalarına göre Fatih Terim hocamızın tedavisine başladık. Biz hastanemizde tedaviyi ekip olarak yapıyoruz. Başkanlığını benim yürüttüğüm bu ekip ile Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına göre tedavileri uyguluyoruz.

Ayrıca gelişmeleri dakika dakika takip ediyoruz. Fatih Terim hocamızın takiplerinde hiç bir sıkıntı olmadı ve gayet normal ilerledi. Ayrıca hocamızın şikayetleri azaldı. Yapılan tüm tedaviler ve geçen süreç Sağlık Bakanlığımızın yönergelerine göre yapılmıştır. Yapılan tedavilerde önlemler en üst düzeydedir.

Fatih Hocamız Evde Kalacak

Fatih Terim hocamızın yapılan muayenesinde ilerlemenin olmadığı aksine gerilemenin olduğu tespit edilmiştir. Hocamızın hiçbir şikayeti bulunmamaktadır. Fakat durumu hala pozitif olduğu için Fatih hocamızı karantinaya aldık. Durumu her dakika takip ediliyor. Bu karantina sürecini evde maske takarak geçirecek.

Dışarıya çıkmayacak. Çok küçük bir şikayeti olsa dahi gerekli tedavisinin yapılması ve durumunun takibi için hastaneye gelecek. Bu süreçte Fatih Terim hocamız karantina sürecini evde maske kullanarak geçirecek. Sokağa çıkmayacak ve sosyal mesafeye karşı duyarlı olacak. Bizde gerekli bütün tahlilleri ve takibini evde yapacağız.

Fatih Terim'in Son Durumu

Fatih Terim koranavirüs şüphesiyle hastaneye başvurduktan sonra Fatih Terim'e test yapılmıştır. Yapılan test sonucu pozitif çıktığından dolayı Fatih Terim hastanede karantinaya alınarak tedavisine başlanmıştır. Bir hafta sonunda Fatih Terim'in şikayetleri azalmıştır. Yapılan testler doğrultusunda hastalığın azaldığı tespit edilmiştir.

Daha sonra hastane konseyi Fatih Terim'in taburcu olmasına ve karantina sürecini evde geçirmesine karar vermiştir. Fatih Terim hastaneden taburcu olarak karantina sürecini evde geçirecek. Bu süreç içinde Fatih Terim evden çıkmayacak, maske takacak ve kimseyle temasta bulunmayacak. Evde karantina sürecindeyse gerekli tedavileri devam edecek. Fatih Terim'in şuan için herhangi bir şikayeti ya da sıkıntısı bulunmamaktadır.

Ama test sonucu hala pozitif olduğu için evde karantina altında tedavisi sürdürülecek. Fatih Terim en küçük bir şikayeti olsa dahi hemen hastaneye gelerek gerekli tahliller ve gerekli tedaviler uygulanacak. Süperbahis Şuan da bir sıkıntısı olmadığı için kendini izole ederek zammını evinde geçirecek. Bu süre içinde sosyal mesafesini koruyacak hiç kimse ile temas kurmayacak. Ayrıca evde maske kullanarak tedavisine devam edilecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.