Manisa'da Bugün

FB'Lİ GÖKAY'A MANİSASPOR BÜYÜSÜ!

SPOR

Fenerbahçe'den kiralanan genç oyuncunun, menajerine, “Burada uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum. Mutlu olduğum yerdeyim” dediği öğrenildi

Manisaspor’un ilk yarıda kimsenin ummadığı bir başarıya ulaşmasında takım içindeki arkadaşlık ortamının etkisi son derece fazla. Yönetim, teknik heyet ve futbolcular üçgeninin sıkıca birbirine bağlı olması, başarılı sonuçları ardı arkasına getirirken, kendilerine cazip teklifler gelen futbolcular da takımda kalmayı tercih ediyorlar. Bu oyuncular arasında Gökay Iravul da var. Fenerbahçe’den sezon sonuna kadar kiralanan genç yetenek, birçok Süper Lig takımından teklif almasına rağmen önümüzdeki sezon da Manisaspor’da kalmak istediğini menajerine iletti.

MUTLULUĞU GÖZLERİNDEN OKUNUYOR
Zaman zaman formsuz olmasına rağmen, talihsiz sakatlıklar yaşamasına rağmen, Teknik Patron Reha Erginer’in banko forma verdiği isimlerin başında gelen Gökay Iravul, geçtiğimiz gün menajerine Manisaspor’dan övgüyle bahsetti. Manisaspor’un bahsedildiği gibi örnek kulüplerden biri olduğunun altını çizen Gökay’ın, “Burada uzun yıllar kalıcı olmak istiyorum. Mutlu olduğum yerdeyim. Takımı sezon sonunda hep birlikte Süper Lig’e çıkarıp yeni sezonda devler arenasında da Manisaspor formasını giymek istiyorum” dediği öğrenildi. Genç futbolcunun, Manisa’da çok iyi arkadaşlıklar edindiği ve bu kararı almasında takım içindeki aile ortamının etkili olduğu kaydedildi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.