Manisa'da Bugün

Fenerbahçe'den Genç Yıldız Hakkında Karar

SPOR

Fenerbahçe'den Genç Yıldız Hakkında Karar

Sezon başında yaptığı yıldız transferler kadar genç futbolculara da yaptığı yatırımlar ile dikkat çeken Sarı Lacivertli takımda yeni gelişmeler yaşanıyor.

Sarı Lacivertli takımının teknik patronu Ersun Yanal'ın daha önce Boluspor'a kiralık verilen genç futbolcu Yusuf Mert Tunç'u tekrar takımda görmek istediği haberleri geldi. Site için lidyabet174.com giriş adresi olarak belirlendi.

Vedat Muriç ve Mevlüt Erdinç ile alternatifli forvet hattına bir isim daha katmayı düşünen deneyimli hoca, Yusuf Mert Tunç'un takıma dönmesi gerektiğini düşünüyor.

Sezon Başında Kiralanmıştı

Sezon başı itibariyle Boluspor'a kiralık olarak verilen genç futbolcu fazla forma imkanı yakalayamadığı için Bolusporla sözleşmesini feshetmişti. Genç oyuncu devre arasına dek çalışmalarını Fenerbahçe ile yapacağını açıklamıştı. Genç futbolcunun yapılacak kampa da davet edileceği öğrenildi. Göstereceği performans beğenilirse takıma dahil olması beklenen genç oyuncu için diğer opsiyon ise Westerlo olarak görünüyor. Westerlo'da sportif direktör olarak Sarı Lacivertlilerin eski idari menajeri olan Hasan Çetinkaya bulunuyor. Ayrıca Fenerbahçe'den Berke Özer de bu takımda kiralık olarak oynuyor.

Kendi Tercihim

Genç oyuncu Yusuf Mert ise konuyla alakalı açıklamasında 'Daha çok oynayarak gelişimimi sürdürmek ve Fenerbahçe'ye hazır olarak dönmek için devamlı forma şansı bulacağım bir takıma gitmek istiyorum. Bu nedenle Boluspor'dan kendi tercihim olarak ayrıldım' şeklinde ifadelere yer verdi. Bir başka seçenek ise lidyabet olarak gündemde bulunuyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.