Manisa'da Bugün

Fikret Orman’dan Özel Açıklamalar Geldi

SPOR

Fikret Orman’dan Özel Açıklamalar Geldi

Fikret başkan mali konularda takımı rahatlatacak olan adımları atmak için çalışmaları hızlandırdığından söz etti. Yapmış olduğu açıklamalarda Uzak Doğu’ya verilen öneme dikkat çekti. Orman, “Ligde ekonomik açıdan sıkıntı çekmeyen kulüp mü var! Ödemelerde gecikmeler oldu. Konuyu oyuncularla konuşup izah ettik. Anlayış gösterirler. Burada kimsenin parası kalmadı, kalmaz. Beşiktaş’ın geleceği için Japonya, Malezya ve Çin gibi ülkelerde projeler üretiyoruz. Global kaynak peşindeyiz. Türki cumhuriyetlerle de temaslarımız var.” Sözleri ile gündemi oluşturdu. Betitbet farkını tüm alanlarda sizde en iyi biçimde yaşayacaksınız.

Merak Edilen Yeni Hoca Arayışı Hakkında Sözler

Şenol Güneş’in milli takımla anlaşmasının ardından Beşiktaş takımının başına geçecek olan isim çok merak ediliyor. Bunun doğrudan muhatabı olan Fikret Orman ise konu hakkında açıklamalarda bulundu. Orman, “Yeni hoca konusunda önümüzde uzun bir vakit var. Çalışmalarımızı yürütüyoruz. Kongreye kadar görüşmeleri bizzat ben yapacağım. Biz yeniden seçilirsek yeni hoca Mayıs başındaki kongrenin ardından imzalar. Şimdiki en büyük hedefimiz sezonu Şampiyonlar Ligi potası içerisinde kapatmak.” Sözleri ile gündeme değindi. Taraftarın merakını giderecek sözlerde bulundu. Mücadelelerde yaşanan heyecan Betitbet Giriş farkıyla sizleri bekliyor.

Kagawa Konusu Es Geçilmedi

Uzak Doğu projelerine önem veren Fikret Orman, attığı adımlarında da buna çok dikkat ediyor. Örneğin Kagawa transferi bu alanda çok önemli olurken, geleceği hakkında da adımlar atacağına değindi. Özellikle de başarılı oyunu sayesinde yola devam edilmesi daha büyük önem kazandı. Başkan, “Kagawa’yla devam etmek istiyoruz. Bunu kendisine de söyledik. Lig bitiminde anlaşacağımızı umuyorum. Ljajic de kalmak istiyor. Elbette son kararı yeni teknik direktörümüzle birlikte vereceğiz.” İfadelerini kullandı. Gelecek süreçte sonuçlar daha net biçimde ortaya çıkmış olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.