Manisa'da Bugün

Galatasaray'da Mario Lemina Yeniden Gündemde

SPOR

Galatasaray'da Mario Lemina Yeniden Gündemde

Galatasaray'da transferde hareketli dakikalar yaşanırken galatasaray kiralık protokolü biten Mario Lemina'yı bir kez daha gündemine aldı. 1xbet Başkan Mustafa Cengiz, yapmış olduğu açıklamada 1 hafta önce kadroda düşünmediklerini söylediği Gabonlu yıldız için bu sefer "Teknik kadronun talepleri arasında" diye konuştu.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, takımda son zamanlarda oyuncular tarafından yapılan maaş indirimi ve transferler hakkında konuştu. 1xbet Galatasaray ekibinin Magdeburger Sigorta ile yapılan sponsorluk anlaşmasını açıkladığı basın toplantısında konuşan 1xbet Cengiz, daha önce maaşında indirim yapan ve geçen sezon Southampton'dan kiralık olarak oynayan Mario Lemina'nın bir kez daha listelerinde olduğunu ifade etti. Lemina için daha önce 'teknik ekibimizin planları içerisinde yok' diyen Cengiz, "40 milyon euroluk amacımız var, 1xbet giriş bunu tutturmaya çalışmaktayız. Mario Lemina da teknik kadronun talepleri arasında. Sanırım geçen toplantıda yanlış bir şey oldu. Lemina o gün gündemde değildi ama şimdi gündemde. 1xbet Olur mu olmaz mı bilinmez, mühim olan Galatasaray'ın menfaatleri" açıklamalarına yer verdi.

ANLAŞAMAZSA BAŞKA TAKIMA GİDER

Bu zorlu süreçte başka takımlarla yaşanılan transfer sıkıntılarına da değinen Cengiz, "Tekrar ediyorum bütün futbolcular önce Galatasaray'a gelir, 1xbet Galatasaray'la görüşür, Galatasaray anlaşmaz ise başka takımlara gidebilir! Kaç katına? O da bizi ilgilendirmez" diyerek konuya açıklık getirdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.