Manisa'da Bugün

GALATASARAY SALİHLİ’YE GELİYOR!..

SPOR

2. Lig’de fırtına gibi esen Salihli Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, Bayanlar Teledünya Türkiye Kupası çeyrek finalinde Galatasaray Daikin’le eşleşti.

Salihli Belediyespor Kulübü Başkanı Gürsel Tuncer, Galatasaray’ı Salihli’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacaklarını söyledi.
İlk maçı 19 Aralık’ta Salihli’de oynayacaklarını belirten Tuncer, taraftarlarının kendilerine destek vermesini istedi. Geçen sezon yarı finalde Salihli’de Vakıfbank Türk Telekom’u ağırladıklarını belirten Tuncer, “Oyuncularımın elinden geleninin en iyisini yapacaklarına inanıyorum” dedi. Tuncer, yaptığı açıklamada, ligde iddialı bir şekilde yollarına devam etiklerini belirterek, şunları kaydetti: “Kupada ilk sekiz takımına kalabilmek çok büyük başarıdır. Oyuncularımın hepsini kutluyorum. Galatasaray’ı Salihli’de en iyi şekilde ağırlayacağız. Salihli halkı geçen yıl Vakıfbank Türk Telekom’u izleme imkanı buldu bu yıl da Galatasaray’ı izleyecek. Seyir zevki güzel bir maç olmasını diliyorum” diye konuştu.
Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter ise, “Bizim için zorlu bir maç olacak. Takımım şu anda 2. Lig A grubunda namağlup lider olarak yoluna devam ediyor. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Galatasaray’ı Salihli’de ağırlamak bizim için onurdur” şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.