Manisa'da Bugün

Golcü diye alındı, kulübeyi mesken tuttu!..

SPOR

Akhisar Belediyespor’un tecrübeli oyuncusu Mehmet Yılmaz, gençlik yıllarını mumla aratıyor, son iki sezonda attığı goller bir elin parmaklarını geçmiyor.

Akhisar Belediyespor’un büyük umutlarla renklerine bağladığı Mehmet Yılmaz, eski günlerini aratıyor. Yeşil-Siyahlılar’ın bonservis bedeli ödemen kadroya dahil ettiği 33 yaşındaki forvet, hazır bir görüntü çizmezken, takımın gol sorununa bir türlü ilaç olamadı.

5 MAÇTA 198 DAKİKA SÜRE ALDI

Bikoko’nun yokluğunda kendisinden beklentilerin artmasına neden olan Mehmet, Lig’de 4, kupada 1 kez şans buldu. 2 maçta ilk 11’de sahaya çıkan tecrübeli oyuncu, 198 dakika görev aldı ve hiç gol atamadı. Kariyerinde 316 maçta 85 gole imza atan Mehmet, Trabzonspor, Denizlispor ve Ankaraspor’daki performansının çok uzağında kaldı. Akhisar’da şu ana kadar çizdiği grafikle kendisine çok güvenen hocası Hamza Hamzaoğlu’nu mahcup etti.

PARAŞÜTSÜZ DÜŞÜŞÜ ANTEP’TE BAŞLADI

2009-2010 sezonunda Eskişehirspor’da forma giyen ve bu takımda 25 maçta 5 gol atan Mehmet, 2010-2011 sezonunda Gaziantepspor’a transfer oldu. Burada 8 maçta 1 gol atan tecrübeli futbolcu, aynı sezonda Antalyaspor’da 15 maçta sadece 1 gol attı. Mehmet Yılmaz, 2011-2012 sezonunda ise Antalyaspor’da 9 maçta golle buluşamazken, sezonu istemediği gibi kapattı. Sezon başında Akhisar’a transfer olan bu futbolcunun gidişatı, yönetimi ve teknik heyeti tedirgin ederken, taraftarların da tepkisine neden oluyor. Mehmet’in sözleşmesi 2014 yılına kadar devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.