Manisa'da Bugün

GÖRKEM ARSLAN TURGUTLUSPOR'DA

SPOR

Spor Toto 2. Lig takımlarından kırmızı-siyahlılar geçtiğimiz yıl PTT 1. lig takımlarından Denizlispor forması giyen Yasin Görkem Arslan ile sözleşme imzaladı.

 Transfer çalışmalarına öncelikle iç transferle başlayan ve 5 oyuncuyla sözleşme yenileyen Turgutluspor dış transferde de teknik heyetin raporu doğrultusunda görüştüğü oyunculara imza attırmaya başladı.
Burhanettin Basatemur'un transfer listesinde birinci sırada olduğu öğrenilen genç oyuncu Yasin Görkem Arslan'la anlaşan kırmızı-siyahlıların önümüzdeki günlerde transfere hız vereceği de gelen bilgiler arasında. 
İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan kulüp başkanı Murat Ayhan, "Çalışmalarımız devam ediyor öncelikle iç transferde hocamızın takımda kalmasını istediği oyuncularla görüştük ve büyük bölümüyle anlaştık. Dış transferde de yine hocamızın talepleri doğrultusunda oyuncularla görüşmelerimiz sürüyor. Görkem hocamızın takımda görmeyi çok istediği bir oyuncuydu bu transferi bitirdiğimiz için mutluyum. Ayrıca transferde büyük emeği geçen ikinci başkan İbrahim Başçıya da çok teşekkür ediyorum hem Görkem için hem de Turgutluspor için çok önemli bir transfer olduğunu düşünüyorum her iki taraf içinde hayırlısı olsun" dedi.
Turgutluspor ile bir yıllık bir sözleşmeye imza atan Yasin Görkem Arslan ise, "Turgutluspor ile anlaştığım için mutluyum, bu sezon inşallah takım arkadaşlarım ve hocamızla birlikte takımı çok daha yukarıya taşıyacağımıza inanıyorum. Hem benim için hem de Turgutluspor camiası için hayırlı olur inşallah" şeklinde konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.