Manisa'da Bugün

Grandmedical Manisaspor'da Mergen'den kongre sinyali

SPOR

MANİSA, () Yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden birçok futbolcusunu kaybeden TFF 1'inci Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'da başkan Abdullah Mergen, seçim sinyali verdi.  Kulübün önünü açabileceklerini belirten Mergen, "Buraya...

MANİSA, ()

Yaşadığı ekonomik sıkıntılar yüzünden birçok futbolcusunu kaybeden TFF 1'inci Lig ekibi Grandmedical Manisaspor'da başkan Abdullah Mergen, seçim sinyali verdi. 
Kulübün önünü açabileceklerini belirten Mergen, "Buraya yapışık değilim. Manisaspor'un bu sıkıntıdan kurtulabilmesi için fedakarlık yaparım. Yeni bir heyecana, yeni bir ekibe ihtiyaç var" dedi.
Adaylık için ismi geçen işadamı Gökay Budak'la bir görüşme yaptığını anlatan Mergen, "Gökay Budak arkadaşımız, ekibiyle birlikte yönetime talip olduğunu bana iletti. Ben de 'Bir an önce somut adımlar atmaya başlayın, sadece kongre kararı almamız kalsın' dedim. Çünkü kulüpler, sorunlu süreçlerde yönetim boşluğunu kaldırmaz. Bu noktada biz Budak'a mali anlamda somut adımın atılması halinde kongre kararı alabileceğimizi söyledik. Süreci bekliyoruz" diye konuştu. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.