Manisa'da Bugün

GÜRBÜZEROL: “GOLLER BENDEN”

SPOR

Ligde 6 golü bulunan Manisaspor’un forvet oyuncusu Murat Gürbüzerol, ikinci yarıda da gollerine devam edeceğini söyledi.

Ligin ilk yarısında toplam 6 gole imza atan Manisaspor’un başarılı forveti Murat Gürbüzerol, Antalya Belek kampında ortaya koyduğu performansla ligin ikinci yarısında da formasını kaptırmayacağını gösterdi. Takım olarak çok iyi seviyede olduklarını söyleyen Manisaspor’un golcü futbolcusu Murat, " Ligin ikinci yarısında da gollerime devam edeceğim. Sezona istediğim gibi başlayamadım ancak daha sonradan attığım gollerle hem moral buldum hem de kendime olan özgüvenimi kazandım. Teknik Direktörümüz Reha Erginer gol yollarında sıkıntı yaşadığım dönemlerde hep bana inandı ve güvendi. Bende kendisini mahcup etmediğime inanıyorum. Ligin ikinci yarısında da atacağım gollerle takımıma en iyi şekilde katkı sağlayacağıma inanıyorum" dedi.

“TAKIMDA MÜTHİŞ BİR HAVA VAR”

Ligin ikinci yarısında şampiyonluk yarışının daha da kızışacağını sözlerine ekleyen Murat Gürbüzerol, " Ligin ilk yarısını zirvede tamamlayarak gücümüzü gösterdik. Ligin ikinci yarısında da başarılı sonuçlara imza atacağımıza inanıyoruz. Takım içinde müthiş bir birlik ve beraberlik var. Takım olarak çok iyi bir hava yakaladık. Yönetim kurulumuzda bizim sıkıntı yaşamamamız için elinden geleni yapıyor. Taraftarlarımızdan ligin ikinci yarısında desteklerini arttırmalarını bekliyoruz" diye konuştu. Murat ligin ilk yarısında Kayseri Erciyesspor’a 2, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Tavşanlı Linyitspor, Adanaspor ve Göztepe maçlarında 1’er gole imza atmıştı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.