Manisa'da Bugün

HAKEM YANLIŞ OYUNCUYU ATTI!

SPOR

Manisaspor - Ankaragücü maçında benzerine az rastlanır bir olay yaşandı. Karşılaşmada hakem bir faul sonrası yanlış kişiye kırmızı kart göstererek bir skandala imza attı. 

ÖZEL HABER:COŞKUN KÖKÖZ

Spor Toto 2.Lig Kırmızı Grup’ta Manisaspor’un Ankaragücü maçında çok ilginç bir olay yaşandı. 90+5. dakikada ev sahibi ekipte Ümit Yasin Arslan’ın yaptığı faul sonrası Emrah Bozkurt yerde kalırken, hakem faul kararı vererek kırmızı kartını çıkardı. Ancak hakem Hasan Ertuğan kırmızı kartı faulü yapan Ümit Yasin Arslan’a değil pozisyonla alakası olmayan Nuri Terliksiz’e gösterdi. Ümit Yasin, faulü kendisinin yaptığını söyledi, ancak hakemi inandıramadı. Manisaspor bu karar sonrası hakemin raporunu inceleyip görüntülü savunmada bulundu. Siyah-beyazlılar verilecek kararda hakemin hatalı kararının da disiplin kurulunun göz önünde bulundurmasını istiyor. Ümit Yasin Arslan, “Pozisyonda olan benim ama kırmızı kartı gören Nuri oldu. Faulü ben yaptım hocam dedim ve beni geçiştirdi. Nuri bir küfür de etmedi” dedi.

Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın, “Karara itiraz edeceğiz. Elimizde görüntüler var. Pozisyonla alakası olmayan Nuri’ye gelecek cezayı 1 maçla atlatabiliriz. Kalan 4 haftada tüm oyuncularıma ihtiyacım olacak” diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.