Manisa'da Bugün

HAMZA HAMZAOĞLU: "KARABÜK BİZDEN DAHA İYİ OYNADI

SPOR

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Akhisar Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu tek golle mağlup etti.

 Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında konuk olduğu Akhisar Belediyespor’u ikinci yarıda bulduğu tek golle mağlup etti. 
Maçın ardından basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, ilk yarıdaki pozisyonları değerlendiremedikleri için çok üzgün olduğunu belirterek, “Gücümüzü maçın tamamına yaymamız gerekiyordu. Maalesef bunu ikinci yarıda sahaya yansıtamadık. İkinci yarıda Karabükspor daha iyi oynadı. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar. Biz de önümüzdeki maçlarda bunu telafi etmeye çalışacağız. Uzun süredir sahamızda yenik düşmüyorduk” ifadelerini kullandı.
Milli maçlar olduğu zaman antrenmanlara çıkamadığını ifade eden Hamza Hamzaoğlu, “Biz bir ekibiz ekibimde benden daha deneyimli daha tecrübeli hocalarımız var. Oyuncularımız her şeyin farkında ve bilincinde. Takımdaki arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. Biz ikinci yarıdaki o düşüşe bir çözüm bulmalıyız. Yoksa benim burada olmayışımdan dolayı bir sıkıntı yok” dedi.
Maça iyi başladıklarını belirten Erkan Taşkıran, “İkinci yarı dengesiz oynadık. Gol buluruz mantığıyla oynadık Sonuçta bir pozisyonda golü yedik. Maçtan da koptuk. İnşallah önümüzdeki Kayserispor maçını kazanırız” diye konuştu.
Hayal kırılığına uğradıklarını söyleyen Sonko, “İkinci yarıda oyundan koptuk. Oyuna çok iyi başladık. İlk yarıda 2-3 gol atabilirdik. Kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bundan sonra çok maçlara çok iyi hazırlanıp puanlar almamız lazım” dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.