Manisa'da Bugün

HAMZA HAMZAOĞLU "KAZANMAK İSTİYORDUK OLMADI"

SPOR

Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı.

 Spor Toto Süper Lig’in 28. haftasında Akhisar Belediyespor, kendi evinde Eskişehirspor ile golsüz berabere kaldı. 
Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, geçen hafta kaybettikten sonra önemli bir maça çıkarttıklarını belirterek, “Rakip önemli bir takım. Her iki takımın da kazanmak için oynayacağı maçın başından belliydi. Pozisyonlar da oldu ama gol olmadı. İki takım da iyi bir mücadele ortaya koydu. Kazanmak istiyorduk ama olmadı. Önümüzdeki haftalara bakacağız. Oyuncularımı ve Eskişehirspor’u tebrik ederim” şeklinde konuştu.
Akhisar Belediyesporlu futbolcu Emin Aladağ ise maçın sıcak bir havada oynandığını vurgulayarak, “Zaman zaman iyi oynadık. İyi de pozisyonlarımız oldu. Bunları atsaydık skor lehimize sonuçlanabilirdi. Kazansaydık bizim adımıza çok iyi olacaktı. Yine de takım arkadaşlarımı kutluyorum. Önümüzdeki haftalarda bunu telafi edeceğiz” diye konuştu.
Akhisar Belediyesporlu futbolcu Kenan Özer de, iyi bir takıma karşı oynadıklarını ifade ederek, “Hava şartlarının falan bahane olmaması lazım. İki takım da aynı şartlarda oynadı. İyi mücadele ettiğimizi düşünmüyorum. Bizim rakibe göre daha çok gol pozisyonumuz vardı. Gol atan kazanacaktı. Ama iki takım da beceremedi. Sonuçta 1 puana razı olduk” dedi.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.