Manisa'da Bugün

HAMZAOĞLU NE DEDİ?

SPOR

Kasımpaşaspor'u deplasmanda mağlup ederek çok önemli bir galibiyet daha elde eden Akhisarspor'da teknik patron Hamza Hamzaoğlu maç sonu konuştu.

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, zor bir maçı kazandıklarını belirterek, “Buraya gelirken kazanmamız gerektiğini biliyorduk. Zor bir maçtı çok iyi bir havada bayan taraftarların iyi olduğu iyi tezahürat yaptığı bir maç oldu. İlk yarıda Kasımpaşa’nın öne çıkmasını önledik. İlk yarı golde bulduk. İkinci yarı ise skoru korumaya odaklandık. Çok fazla pozisyon vermeden kazanmasını bildik” şeklinde konuştu. Akhisar Belediyesporlu futbolcu Çağdaş ise, önemli bir karşılaşmaya çıktıklarını vurgulayarak, “Çok önemli bir maçtı. Bayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Çok duygulandık . Bu kadarını beklemiyorduk. Maçı onlara armağan ediyoruz. İlk yarı çok iyi oynadık, ikinci yarı iyi mücadele ettik” ifadelerini kullandı.
Akhisar Belediyesporlu bir diğer futbolcu Sonko da, iyi bir maç olduğunu ifade ederek, “Takımımız son zamanlarda özgüven kazandı. Bu mücadeleyi Beşiktaş maçına da yansıtmak istiyoruz” dedi.
KASIMPAŞA CEPHESİ

Maç sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Shota Arveladze, üzgün olduklarını dile getirerek, “Çok önemli bir dönemde içeride kaybettiğimiz 3 puanı çok arayacağız. İlk devre herkes seyircisizlikten etkilendi. Tempoyu bulamadık. İkinci devre biraz daha bizdeydi ama gol bulamadık. Süreyle alakalı bir itirazım oldu. Hakem maçı erken bitirdi. Gol ofsayttı ama sakin bir şekilde uyarmaya çalıştım” dedi. Kasımpaşa futbolcusu Halil ise, Avrupa yolu için 3 puan almaları gerektiğini ama olamadığı ifade ederek, sonraki maçlarını kazanmaları gerektiğine dikkat çekti.
Bir diğer Kasımpaşa futbolcusu Fritzler ise, kazanmaları gereken bir maçı kaybettiklerini kaydederek, önlerindeki maçları kazanmak istediklerini söyledi.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.