Manisa'da Bugün

HASAN ALİ VE BÜLENT İDDİALI

SPOR

Kartalspor maçının hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'un genç orta saha oyuncuları, "Kartalspor maçını da kazanıp yolumuza devam edeceğiz" dedi...

Futbolcular Hasan Ali Durtuluk ve Bülent Cevahir Kartalspor ile oynanacak karşılaşma öncesinde Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundular. Hasan Ali Durtuluk yaptığı açıklamada ilk yarıyı lider bitirmelerinin ardından Karşıyaka maçında iyi gidişi sürdürmek istediklerini belirterek, “Bu tür maçların konsantrasyonu çok zor olur ama biz bu maça çok iyi konsantre olduk. Şimdi önümüzdeki Kartalspor maçını da kazanarak lige emin adımlarla devam ettirmek istiyoruz” dedi.

Bülent Cevahir ise geçen hafta çok önemli bir 3 puan aldıklarını ifade ederek, “Rakibimiz ciddi ve disiplinliydi. Bizim için zor bir maç oldu. Taraftarımızın desteği bu maçta çok güzeldi. 8 senedir Manisa’dayım ilk defa böyle bir taraftar gördüm. İnşallah Karşıyaka maçıyla bu kalmaz, bu desteği her maçta görürüz. İki önemli deplasmanımız var. Öncelikle Kartalspor maçını kayıpsız atlatarak 3 puanla Manisa’ya dönmek istiyoruz” diye konuştu. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.