Manisa'da Bugün

HASGÖR: "HERKESİN GÖZÜ FUTBOLCULARIMIZDA"

SPOR

PTT 1. Lig'in ilk yarısını zirvede bitiren Manisaspor'un Başkanı Emre Hasgör, futbolculara gelen transfer tekliflerini doğruladı, bu tekliflerin onur verici olduğunu belirtti...

Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, İDDAALIHABER.Com'dan Can Hasgör’e önemli açıklamalar yaptı. Genç başkan, devrenin ilk yarısını lider kapatan Manisaspor'un hedefleri konusunda konuşurken plan dahilinde ilerlediklerini söyledi. Sezonun ilk devresinde kadroya alt yapıdan oyuncular dahil ettiklerini bunun semeresini aldıklarını ifade eden Hasgör, “Bununla birlikte diğer takımlarda bulunan, yeteneğine güvendiğimiz ancak oynamayan oyuncuları transfer ettik. Sezon başındaki planlamalarımızda ve konuşmalarımızda takımın performansının tam da 5 veya 6. haftadan sonra artacağının farkındaydık. Her şey plan dahilinde olunca ve sistemli bir şekilde çalışmalar yapılınca takımın performansı üst seviyeye çıktı ve ligin ilk yarısını lider bitirmeyi başardık.” dedi.

“HER AY 1 MİLYON TL ÖDEMEMİZ VAR”

Hasgör, mali yapının giderek iyileştiğini kaydederek, “Her ay yaklaşık 1 milyon TL'ye varan ödeme yükümlülüğümüz bulunmakta. Öncelikli olarak kısa vadede bu borçları ödemekle meşguluz. Ayrıca geçmiş senelerden kalan ve FIFA nezdinde olan davalık dosya borçlarımızı da kapatıyoruz. Şu ana kadar 11-12 tane dosyayı çözüme kavuşturduk. Tabii ki çok ilginç dosyalarla karşılaşıyoruz. Bunların bir kaçından örnek vermem gerekirse: Yıllar önce bizde oynayan Zelenka ve Holosko'nun menajerlik bedeli, Nizamettin Çalışkanın bonservisinden kalan borçlar gibi... Malum herkesin bildiği gibi bu borçlanmalar 6-7 yıl öncesine ait. Bununla beraber ödeme planımız dahilindeki yüklü ödemelerimiz beklemede. Ama onlar da tamamen ödeme planımız dahilinde. Manisaspor'u borçsuz bir kulüp haline getirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz” diye konuştu.

“SÜPER LİG’DEN TEKLİFLERİN HEPSİ DOĞRU”

Süper Lig'den bir çok Manisasporlu oyuncuya teklif olduğu söyleniyor. Bunlar doğru mu? sorusuna Hasgör, “Bu tekliflerin hepsi doğru. Oyuncularımıza hatta neredeyse futbol takımımızın tamamına talipler var. Fakat şu anda bunları konuşmanın yeri ve zamanı değil. Bu transfer teklifleri Manisaspor için büyük onur ve de bizim doğru işler yaptığımızın en büyük göstergesidir” yanıtını verdi. Hasgör, mali durumdan ötürü kesinlikle transfer yapmayacaklarını da kaydederek, mevcut kadronun her şeyi başaracak güçte olduğunu belirtti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.