Manisa'da Bugün

HAYDİ “DEMİR“ BÜKMEYE!..

SPOR

Manisaspor, kritik Adana Demirspor maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. İşte Siyah-Beyazlı takımda son durum...

PTT 1. Lig’de şampiyonluğa göz diken Manisaspor, yarın (9 Mart Cumartesi) Manisa 19 Mayıs Stadı’nda ligde zirve mücadelesi veren Adana Demirspor ile karşılaşacak. Şampiyonluğu yakından ilgilendiren bir 90 dakikaya çıkacak olan Tarzan’da tüm gözler üç puanda.

İKİ EKSİK VAR, ÜMİT YASİN DE ÇOK ZOR

Siyah-Beyazlılar bu zorlu maçta iki önemli as oyuncusundan yoksun mücadele edecek. Kart cezalısı olan Kaptan Hüseyin Tok ile Murat Gürbüzerol takımdaki yerini alamazken, sakatlığı süren Ümit Yasin Arslan’ın akşam idmanında takımdan ayrı düz koşu yaptığı maça yetişmesinin çok zor olduğu kaydedildi. Teknik Direktör Reha Erginer’in Adana Demir maçında Hüseyin’in yerine Zafer’i, Gürbüzerol’un yerine de Murat Tosun’a görev vermeyi planladığı öğrenildi. Tecrübeli teknik adam, Adana Demirspor maçına çok iyi konsantre olduklarını belirterek, sakat ve cezalıların mazeret olmadığını, maça mutlak galibiyet için çıkacaklarını söyledi. İlk yarıdaki maçı Adana ekibi 2-0 kazanmıştı. Saat 19.00’da oynanacak maçı hakem Bülent Yıldırım yönetecek. 
BEN GİDİYORUM SENDE GEL

Manisasporlu taraftarlar, Adana Demirspor ile oynanacak mücadeleye özel ilgi gösteriyor. Taraftarlar Derneği tarafından çeşitli broşürler basılarak Manisalılar maça davet ediliyor. Broşürlerde “Ben gidiyorum sende gel”, “inananlar asla kaybetmez” gibi adlı sloganlar kullanan taraftarlar, bu maçta tribünleri doldurup takıma tam destek vermeye kararlı. Siyah-Beyaza gönül verenlerin, maç öncesinde çeşitli etkinlikler düzenleyip stada hareket edeceği kaydedildi. 

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.