Manisa'da Bugün

Hocanın Dedikodusu Sosyal Paylaşımı Aştı

SPOR

Akhisar Belediyespor’da süresiz olarak kadro dışı bırakılan Kürşat Duymuş ve Bursaspor maçında kadroya alınmayan Anıl Taşdemir’in sosyal paylaşım sitelerinde yazdıkları ortalığı karıştıracak.

 yazdıkları ortalığı karıştıracak. Kürşat sosyal paylaşım sitesinde kurduğu cümlelerle Hamzaoğlu’nun tavırlarını eleştirirken, Anıl ise Hamzoğlu’nu kast ederek “En iyi yaptığın şey insanları kandırmak ama insanlar salak değil” serzenişinde bulundu. İki futbolcunun sosyal paylaşım sitesindeki bu diyaloğu, Akhisar Belediyespor camiasında çokça konuşulacak gibi görünüyor.

Bu sezon Akhisar Belediyespor’da 10 maçta 715 dakika forma şansı bulan Anıl Taşdemir’in Bursaspor maçında kadroya alınmamasına tepkiler sürüyor. Herhangi bir sakatlığı bulunmamasına rağmen Anıl’ı kadroya almayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’na en büyük tepkiyi kadro dışı bırakılan Kürşat Duymuş gösterdi. Bursaspor maçı sonrasında tecrübeli oyuncu “Anıl gibi bir oyuncunun 18’e alınmayıp, orta sahaya stoper alınmasının mantığı ne acaba?” yazdı. Kürşat ayrıca Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’nu hedef alarak, “Kaybedilen 2 puan varken, insanlara bir puan kazanmış gibi göstermek sadece bencillik ve günü kurtarmaktır. İnsanlar kişisel sorunlarını camialara ödetmemeli” dedi.

“İnsanlar salak değil”

Bursaspor maçı kadrosuna alınmayan Anıl Taşdemir ise Kürşat Duymuş’un sözlerine cevaben şunları yazdı: “Allaha şükür sapasağlamım hocamızın takdiri sen iyi bilirsin büyük kaptan. Burada seninde benimde yaptıklarımız belli ve bizi seven insanlarda her şeyi biliyor.” Orta saha oyuncusu ayrıca şu sözleri yazarak dikkatleri üzerine çekti: “En iyi yaptığın şey insanları kandırmak ama insanlar salak değil. Herkesin yaptıkları ortada”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.