Manisa'da Bugün

HOŞGELDİN TİMUR!

SPOR

Manisaspor geçen sezon Gölbaşıspor’da forma giyen forvet Timur Karagülmez’i renklerine bağladı. Timur Karagülmez, 19 Mayıs Stadyumu Kulüp Yönetim Merkezi’nde, Başkan Abdullah Mergen ile yaptığı görüşme sonrasında Manisaspor kulübü 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Başkan Abdullah Mergen, yaptığı açıklamada Manisaspor’un geleceğine ve ekonomik yapısına göre transfer çalışmalarına devam ettiklerini belirterek, “Transferlerimize planladığımız şekilde devam ediyoruz. Timur’un Manisaspor’a faydalı olacağına inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum. İnşallah bu birliktelik camiamıza hayırlı olur.” diye konuştu. 

Timur Karagülmez ise büyük bir camiaya geldiğini ve iyi bir sezon geçireceklerine inandığı ifade ederek, “Manisaspor'a elimden geldiğince, en iyi şekilde hizmet ederek formanın hakkını vereceğim.” İfadelerini kullandı. 

Timur Karagülmez kimdir? 

7 Eylül 1989 Almanya doğumlu oyuncu, Almanya’da SC Hassel, VfB Hils FC Kray takımlarında forma giydi. Türkiye’de ilk olarak 2013-2014 sezonunda Altınorduspor’da forma giyen futbolcu geçen sezon formasını giydiği Gölbaşıspor’da ise 33 lig maçında 11 gol kaydetti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.