Manisa'da Bugün

İscehisar'ın sahası Belediyespor'u düşündürüyor

SPOR

Bölgesel Amatör Lig’de geçtiğimiz haftayı 4-1’lik Manisa İl Özel İdarespor galibiyetiyle geçen Manisa Belediyespor, bu hafta deplasmanda konuk olacağı İscehisar maçını kazanıp seri yakalamak istiyor.

Şampiyonluk hedefi doğrultusunda artık her maça final gözüyle bakan Yeşil-Beyazlılar’da rakibin sahasının elverişsiz olması, teknik heyeti düşündürüyor.

“EBATLARI KÜÇÜK BİR SAHADA OYNAYACAĞIZ”

Teknik Direktör Hakan Şapçı, Afyon ekibinin aldığı iki galibiyetten birini kendi sahasında aldığını ve kendilerini zor saha koşullarının beklediğini ve buna göre hazırlık sürecinden geçtiklerini söyledi. Saha zeminin kötü olduğunu; ancak tüm bunlara rağmen sahaya kazanmak için çıkacaklarını ifade eden Şapçı, “Oynayacağımız saha, konumu itibarıyla ebatları küçük. Açık bir alanda oynanacağı için dolayısıyla rüzgarla birlikte oyuna etki edebilir. Küçük sahanın avantajını kullanıyorlar. Yine de biz gereken önlemi alacağız. Özel İdare maçıyla üzerimizdeki stresi attık. Artık seri yakalamak istiyoruz” dedi.

 “DEVREYE KADAR 30 PUAN HEDEFİMİZ VAR”

Şu anda 9 puanda bulunduklarını ve ligin ilk devresine kadar oynayacakları 7 maçı da kazanmak istediklerini ifade eden Şapçı, “Devreyi 30 puanda bitirmek gibi bir hedefimiz var. Her maça final havasında çıkacağız. Özel İdare maçında kazandığımız moralle rakiplerin de puan kaybetmesiyle üst üste kazanıp zirveye yaklaşmak istiyoruz” diye konuştu. Şapçı, devre arasında transfer olacak mı? sorusuna “Gidişatımızda çok ciddi bir sıkıntı olmazsa şuan için kafamızda transfer planı yok. Transfer olasılığı, takım içinde bazı şartların değişme durumuna bağlı” yanıtını verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.