Manisa'da Bugün

İSTİKRAR ABİDESİ VOLKAN BABACAN

SPOR

İlk 17 haftalık süreçte 20 futbolcunun forma giydiği Manisaspor’da kaleci Volkan Babacan, 17 maçta da 90 dakika sahada kalarak en istikrarlı oyuncu oldu

PTT 1. Lig’de ilk yarıyı lider kapatan Manisaspor’da Volkan Babacan takımın en istikrarlısı oldu. Deneyimli file bekçisi 17 maçta da sahada kalarak en istikrarlı oyuncu oldu. Volkan’ın ardından yine 17’şer maç forma giyen Kahe (1504 dakika) ve Murat Gürbüzerol (1457 dakika) en fazla süre alan futbolcular oldu. Manisaspor’da, 51 dakika sahada kalan Tuncay Süren, 70 dakika forma şansı bulan Hakan Turan ve 107 dakika mücadele eden Cenk Yılmaz ise en az süre alan isimler olarak dikkati çekti. 
22 GOLÜN 16’SI KAHE VE MURAT’TAN
Sezonun ilk devresinde 22 gol kaydeden Manisaspor’da en golcü isim 10 gol atan Kahe oldu. Brezilyalı oyuncuyu 6 golle Murat Gürbüzerol, 3 golle Bülent Cevahir ve 1’er golle Eray Ataseven, Hüseyin Tok ve Iwanski takip etti. Tarzan, attığı 22 golün 17’sini ayak, 3’ünü kafa, 2’sini de penaltı vuruşundan kaydetti. Karşılaşmaların İlk devrelerinde 12 gol bulan Manisaspor, ilk yarıların son 15 dakikasında 7 gol attı. İlk devrede kalesinde 13 gol gören Manisaspor, karşılaşmaların ilk 15 dakikalık bölümünde ise kalesini gole kapattı. 
HİÇ KIRMIZI KART GÖRMEDİLER
İlk yarıda hiç kırmızı kart görmeyen Manisasporlu futbolcular 39 sarı kartla cezalandırıldı. Bekir Yılmaz’ın 6 sarı kartla en fazla sarı kart gören oyuncu olduğu Manisaspor’da, Bekir Yılmaz’ı, Hikmet Balioğlu (5), İsmail Dinler (4), Hasan Ali Durtuluk, Hüseyin Tok, Gökay Iravul, Murat Gürbüzerol, Volkan Babacan (3), Eray Ataseven, Fuchs, Iwanski, Kahe (2) ve Murat Tosun (1) takip etti. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.