Manisa'da Bugün

KADAYIFÇILAR'DAN SÜPER LİG KEHANETİ!

SPOR

Manisaspor Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, Süper Lig şanslarını değerlendirdi, önlerindeki 3 maçın önemine vurgu yaptı...

Adana Demirspor’u 3 golle geçerek şampiyonluk yarışında avantajını artıran Manisaspor’da galibiyetin sevinci yaşanırken, Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.


“ÜÇ MAÇI DAHA ALIRSAK…”

Önlerinde 9 final maçlarının olduğunu kaydeden Kadayıfçılar, Süper Lig şanslarının yüksek olduğunu ifade ederek, “Herkes farklı hesaplar yapıyor. Bana göre art arda oynayacağımız Tavşanlı, Göztepe ve Samsun maçlarını kazandığımız takdirde Süper Lig kapısını ardına kadar açarız. Yüzde 99 ipi göğüsleriz diye düşünüyorum. Kalan 9 maçtan 5’ini almak gerekiyor. Tabi alt sıralardaki takımların performansı da şampiyonluk yarışını etkileyecek. Can havliyle oynayan takımlar var. Rakiplerimizin birbirleriyle oynayacağı haftaları kayıpsız geçebilirsek büyük avantaj yakalarız. Takımımızda güzel bir forma rekabeti var. Formayı kapan bırakmıyor” dedi.

“TAM DESTEK BEKLİYORUZ”

Taraftar desteğinin yetersiz olduğundan yakınan Kadayıfçılar, her hafta aynı senaryoyu görmekten bıktıklarını söyleyerek, “Maça sürekli gelen bizi susmadan destekleyen coşkulu 3 bin dolayındaki taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ancak o stadın tamamen dolması gerekiyor. Manisalıları tribüne çekme adına daha fazla ne yapılabilir? Bilet fiyatları en alt seviyede. Takım, göze hoş gelen futbolunu oynuyor. İstediği skorları da alıyor. Şampiyonluk yarışında da avantajlı durumdayız. Artık kalan haftalarda herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Taraftarlarımızın takımına küskünlüğü varsa hep beraber oturalım çözüm yolunu bulalım. Manisa’nın yeri Süper Lig. Manisalılar takımına desteğini esirgemesinler. Bize inansınlar” dedi

“MALİ KONULARDA ÇOK HASSASIZ”

Kadayıfçılar, futbolcuların alacaklarını zamanında ödemeye gayret gösterdiklerinin de altını çizerek, şöyle devam etti: “Yönetim kurulu olarak hocamıza futbolcularımıza olan inancımız tam. Sağolsunlar gösterdikleri performansla şampiyonluk sinyali veriyorlar. Yönetim kurulu toplantılarında alınan sonuçların keyfinden çok, takımımızın alacaklarını zamanında vermek için fikir alışverişi yapıyoruz. Toplantılarımız 4 saat sürüyorsa bunun 3 saati mali konularla ilgili. Hiçbir futbolcumuzun alacağı yok. Çok şükür ödüyoruz. Öncelikli prensibimiz, bu kulübün geleceğini iyi bir yerde tutmak”

 “TAVŞANLI’DA TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ”

Ligin en dirençli futbolunu oynayan ekip olduklarını ve Tavşanlı deplasmanına da üç puan için gideceklerini kaydeden Kadayıfçılar, taraftarları maça davet ederek, “Bizim kadar koşan basan bir takım yok. Tavşanlı maçını kazanırsak Adana Demir galibiyeti daha da anlamlı olacak. Taraftarlarımızı deplasmanda da görmek istiyoruz. Tavşanlı deplasmanı için yönetim kurulu olarak bir şeyler düşünüyoruz. Bütçemize uygun neyse ona göre çalışmalar yapıyoruz. Günübirlik bir deplasman ve bu maçın önemi çok büyük. Taraftar desteğini zorlu deplasmanda almak, bize bu zorlu maratonda oldukça keyif verir” diye konuştu.


Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.