Manisa'da Bugün

KAHE VERDİĞİ SÖZÜ TUTUYOR

SPOR

Ligde 17 maçın 17’sinde de sahaya ilk 11’de çıkan Kahe, kritik anlarda attığı gollerle 10 numaralı formayı boşuna giymediğini kanıtladı.

 Manisaspor’un en büyük gol silahı olan Carlos Floresta Kahe, Siyah-Beyazlı ekipte bu sezon altın dönemini yaşıyor. Daha önce formasını giydiği Gençlerbirliği’nde bir sezonda çift hanelere hiç ulaşamayan Brezilyalı golcü, Manisaspor’da attığı gollerle gol krallığına koşuyor.

GOL MAKİNESİ OLACAĞININ SÖZÜNÜ VERMİŞTİ

Manisaspor’a 2010-2011 sezonunda gelen, ilk sezonunda lig ve kupada 34 maçta 12 gol kaydeden Kahe, geçen sezon ise beklenmedik bir düşüş yaşamış, sezonu gol atamadan tamamlamıştı. Kahe, kendisine güvenildiğinde neleri başarabileceğini bu sezon gösterdi. PTT 1. Lig’e düşen Tarzan’la yeniden anlaşan yıldız oyuncu, sezon başında teknik patron Reha Erginer’e bu sezon 30 gol atacağının sözünü vermişti.

HEM KRAL OLUR HEM DE BİLETİ ALDIRIR

Sırasıyla Karşıyaka (1), Kartalspor (1), Tavşanlı Linyitspor (2), Boluspor (1), Çaykur Rizespor (1), Denizlispor (1), Torku Konyaspor (1), Kayseri Erciyespor (1), Adanaspor (1) maçlarında ağları havalandırmayı başaran Sambacı, attığı gollerden sonra yaptığı ilginç gol sevinçleriyle de Manisaspor’un unutulmaz oyuncularından biri oldu. Futbol otoritelerine göre Kahe’nin bu performansı, Manisaspor için kilit rol oynuyor. Kahe, bu başarılı performansını ikinci yarıya taşırsa, Manisaspor Süper Lig’in en güçlü adayı olacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.