Manisa'da Bugün

KARTALSPOR’UN BİLET REZALETİ!

SPOR

Manisaspor Yönetimi’nin misafir takım bilet fiyatlarını 1 liradan satışa sunduğu bir süreçte Kartalspor yönetiminin aldığı karar, şaşkınlıkla karşılandı. Tüm girişimler, Kartal yönetimini bu saçma kararından döndüremedi.

PTT 1. Lig’de sıradan bir lig maçının misafir takım bileti tam 25 lira. Pazar günü saat 13.00’de Radyo Seymen Kartal Stadı’nda oynanacak olan Kartalspor-Manisaspor maçının bilet fiyatları açıklanınca, Manisasporlu taraftarlar adeta şaşkına döndü.

SANKİ ŞAMPİYONLAR LİGİ

Haklı olarak isyanlarını dile getiren Siyah-Beyazlı taraftarlar, açıklanan bilet fiyatını tam bir rezalet olarak nitelendirdiler. 25 liralık bileti oldukça fazla bulan taraftarlar, Kartalspor yönetimine öfke kustular. Sosyal paylaşım sitelerinde isyanlarını dile getiren taraftarlar, “Kartalspor Şampiyonlar Ligi’nde mi?” diye sordu. Kartalspor Yönetimi’nin aldığı kararla kendileriyle dalga geçtiğinin altını çizen taraftarlar, önceki gece Manisaspor Başkanı Emre Hasgör’den destek istedi.

HASGÖR SAATLERCE UĞRAŞTI AMA OLMADI

Taraftarların talebini değerlendiren Başkan Hasgör, sabah Kartalspor Başkanı Hamza Tozkoparan’la görüşerek bilet fiyatlarının indirilmesi hususunda ricada bulundu. Ancak Kartalspor Başkanı, bir an olsun geri adım atmadı ve rakamın aynen geçerli olduğu konusunda diretti. Başkan Hasgör, 2 saatlik ikna çabasının ardından herhangi bir sonuca varılamadığını açıkladı. Hasgör, İstanbul’da öğrenci olan taraftarların yoğun olduğunu, Kartal yönetiminin bu tavrının kabul edilemez olduğunu ifade ederek, “Taraftarlarımıza büyük haksızlık yapıldı. Bizler rakip takım seyircilerine 1 lira bilet tarifesi uygularken, onların bu yaptığını asla unutamayız. İnşallah sezon sonunda şampiyon oluruz ve bir daha Kartalspor ile karşılaşmayız” diye konuştu. Hasgör’ün twitter hesabında olumsuz cevap aldıklarını dile getirmesinin ardından birçok taraftar, Hasgör’e bu çabasından dolayı teşekkür ederek, şartlar ne olursa olsun takımı destekleyeceklerinin altını çizdiler. MUSTAFA TATLI

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.