Manisa'da Bugün

KASABA'DA 3 PUAN SERHAT ORHAN’A HEDİYE

SPOR

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Turgutluspor, Pendikspor karşısında aldığı galibiyet ile kendine geldi. Kırmızı-Siyahlılar, yeni bir sayfa açtı.

Kırmızı-Siyahlılar, geçtiğimiz hafta içi takımın başına geçen Burhanettin Basatemur, çıktığı ilk resmi karşılaşmadan 3 puan ile ayrıldı ve 10 haftadır galip gelememe serisine son verdi. Zorlu bir karşılaşma oynadıklarını ifade eden Burhanettin Basatemur, Turgutluspor Kulübü'nde zor ve sıkıntılı dönemde göreve geldiklerini belirterek, "Bundan sonra sezon başında göreve başlamak istiyorum. Ama burası bizim kendi kulübümüz itiraz etme şansımız yok. 1986 yılından beri içerisinde bulunduğum kulübün sıkıntılı dönemlerinde hiç bir şart öne sürmeden göreve geldim. Ama yönetimimizden tek bir şartım vardı, uzun vadeli bir anlaşma yapalım ve istikrarlı bir takım olma yolunda ilerleyelim teklifinde bulundum. Bu konuda kabul edildi. Zor olacağını bilerek bu göreve geldik. Bulunduğumuz konum, özgüven eksikliği, oyuncuların performanslarında ki düşüşler vardı. İlk önce bunları gidermeye çalıştık. Bir haftada takıma ancak mental açıdan destek sağlayabilirsiniz ve bizde bunu yaptık. Göreve gelmeden öncede söylediğim gibi bu takım potansiyelli bir ekip ancak takım olma olgusunda eksiklikler vardı bunları gidermeye başladık. İlk yarıda oyunda yine oyuncularımın üzerinde özgüven eksikliği ve telaş vardı. Ancak maçı bırakmadık iyi mücadele ederek kazandık. Oyuncular varlarını yoklarını sahaya koyarak mücadele ettiler. 10 kişi kaldıktan sonrada hiç sıkıntı yaşamadan hatta gol atarak kazanmayı bildik. Hırsımızı ve inancımı sahaya yansıttık. Bunu devamlı hale getirirsek başarıda beraberinde gelecektir. Sadece bir maç kazandık, bulunduğumuz sıkıntılı durumdan kurtulmak için daha çok çalışmalıyız. Tamamen rahatlamadan bize rahat yok. Önümüzdeki Kahramanmaraş maçına çok ciddi hazırlanmalıyız.” dedi.

Basatemur, ”Bu galibiyeti tüm camiamıza ve taraftarımıza armağan ediyoruz. Ancak Onursal Başkanımızı unutmayalım, bu galibiyet ona Umre hediyemiz olsun. Yapmış olduğu kutsal ziyaret esnasında göreve geldiğimiz günden itibaren gerek beni gerekse oyuncularımı arayarak her zaman yanımızda olduğunu hissettirdi. Bizim için sürekli dua ettiğini ifade etti. Allah Onursal Başkanımız Serhat Orhan’ın dualarını kabul etti ve galibiyet ile başladık. Bu galibiyeti ona armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.