Manisa'da Bugün

KASIMPAŞA HAZIRLIKLARI BAŞLADI

SPOR

Spor Toto Süper Lig’de mücadele veren Akhisar Belediyespor, 14 Nisan Pazar günü, Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda konuk olacağı Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başladı.

 İşleri nedeniyle İstanbul’da bulunan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun yokluğunda çalışan yeşil-siyahlılar Yıldırım Uran gözetiminde, Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde düz koşu, aerobik dayanıklılık ve taktik çalışması yaparak günü tamamladı. Özel izinli olan Oğuz Dağlaroğlu ve kaptan Emrah Eren’in dışında sakatlığı devam eden Sani haricinde takımda eksik yoktu. Akhisar Belediyespor Antrenörlerinden Yıldırım Uran, oyuncuların her hafta üstün performans sergilediklerini belirterek, “İnşallah bir sonraki hafta, bir hafta önce verilen mücadeleden daha iyi olacağı için bu takım kümede kalacaktır, herkes buna gönülden inansın. Bugüne kadar birçok hafta ilk 11 de sabit oyuncular yer alıyordu. Muhakkak ki zaman içerisinde bu oyuncularımızda yorgunluk hissi olacaktır. Müsabakaların seyri ve önemine göre farklı değişiklikler yapmak gerekebilir” dedi.
2 haftadır kadroda yer alamayan Mustafa Aşan’ın neden kadroda yer aldığı soruna yanıt veren Uran “Şuanda takımımız da 28 kişi var. Bu 28 kişiden en iyilerini değerlendirerek kadro yapıyoruz. Mustafa kardeşimiz de bizim parçamızdır, yeri geldiğinde kendine görev verilecektir. 28 kişilik ekibimiz de Akhisar’ın çocuğudur” diye konuştu.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.