Manisa'da Bugün

KELİ ZAFER ŞEHİDİMİZİ UNUTMADI

SPOR

Çatalköprüspor'u rahat yenen Keli Zafersporlu futbolcular, maç öncesinde alkışlanacak bir davranışa imza attı.

Manisa 2. Amatör Küme C Grubu takımlarından Keli Zaferspor, sezonun ilk maçında sahasında konuk ettiği Çatalköprüspor’a gol oldu yağdı. Sezona flaş transferler ve teknik direktör Sebahattin Şahin önderliğinde başlayan Keli Zaferspor, 2. Amatör Küme C Grubu’ndaki ilk maçında Çatalköprüspor’u konuk etti. Baştan sona üstün bir performans sergileyen Keli Zaferspor maçtan 6-0 galip ayrılarak, sezona flaş bir galibiyetle başladı. Keli Zaferspor’u galibiyete taşıyan goller Canberk, Cemal, Murat, Nuri, Tolga ve Rahmi’den geldi. Keli Zaferspor, maçta 1 penaltı kaçırırken, 4 topu da direkten döndü. Kulüp Başkanı Alim Teker “Keli Zaferspor bu sezon vites büyüttü, hedefini mutlak galibiyet ve 1. Amatör Küme olarak belirledi. Oldukça iyi transferlere imza attık. Takımımızı Sebahattin Şahin gibi deneyimli bir teknik direktöre emanet ettik. İlk maç bizim için çok önemliydi. Sonuç olarak bol gollü bir sonuç ve keyif veren bir futbol ortaya koyduk. Teknik heyetimizi ve futbolcularımızı bu galibiyetten dolayı kutluyorum” dedi.
Teknik direktör Sebahattin Şahin ise, “Futbolcularım, kendilerine verilen görevi fazlasıyla yerine getirdi. Bunun sonucu olarak da sezona bol gollü bir galibiyetle başladık. Galibiyetlerimizin devamı gelecek. Şimdi den önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağımız Selvitepe Spor maçının hazırlıklarına başlıyoruz” diye konuştu.
Öte yandan, Keli Zaferspor’lu futbolcular maçtan önce sahaya üzerlerinde 2012 yılı Eylül ayında Bingöl’de düzenlenen hain saldırıda şehit düşen Salihlili Er Anıl Eruluç’un resmi bulunan T-shirt ile çıktı.
Futbolcular, tribünleri dolduran taraftarlarca dakikalarca alkışlandı.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.