Manisa'da Bugün

KEMAL ÖZDEŞ İÇERİDE İSTEMEDİĞİMİZ MAÇLARI KAYBETTİK

SPOR

Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, 1461 Trabzon maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 Teknik Direktörümüz Kemal Özdeş, 1461 Trabzon maçı sonrasında düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Özdeş, kazandıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Oyuncularımı verdikleri mücadeleden dolayı kutluyorum. İçerde üst üste 3 maç kaybettik. Bu yarışta 7. sıraya kadar geriledik. Ancak bunu unutarak geçtiğimiz haftadan sonra bugün de kazanmak bizim için çok önemliydi. Oyuncularımızla artık hep bir sonraki haftaya mücadelenin devam edeceğini konuştuk. Önümüzdeki sezonun finali niteliğinde değerlendireceğimiz bir Balıkesirspor maçı var. Orada da kazanacağız sonra döneceğiz ve galibiyeti diğer maça taşıyacağız. Rakiplerimizin birbirleriyle zorlu maçları var. Biz onlara bakmaksızın ligin bitimine kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Bugün 53 puana ulaştık. İçerde istemediğimiz maçları kaybettik. Taraftarımız bizim yanımızdaydı. Umarım sonunda başarırız diye düşünüyorum." dedi. 

Futbolcumuz Gökay Iravul ise, "Bugün ligde play-off adına geçen haftalarda yapamadığımızı yaptık. Dış sahada oynadığımız karşılaşmalar iç sahada oynadığımız karşılaşmalara nazaran daha kolay ve skor olarak daha iyi oluyordu bizim için. Ligin kalan maçlarında da kazanabildiğimiz kadar kazanarak rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Takımımız adına başarılı bir şekilde sezonu kapatmak istiyoruz. Play-off umutlarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.
Genç futbolcumuz Oğuzhan Yıldırım ise "Play-off iddiamız devam ediyor. Bunu sürdüreceğiz. Rakiplerimizle puan farkını kapatarak süper lig ve play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz." ifadelerini kullandı. 
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.